Şimdi Ara

fikirlerinizi alalım. adidas (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Andorid

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugrdmrz

quote:

adidaslar çok dandik çelik kasamı bilmiyorum ama benim baktıklarım çelik kasa değildi. saat için armani escape esprit gibi markaları düşün. Nacar ile romanson da alabilirsin.

söylediğin saatlerin modelleri arasında beni tek heyecanlandıran armani modelleri.ama fiyatları biliyorsun

o zaman sende polo nun saatlerine bak. ugur saatte indirimdeler. polo uzakdoğu saati güvenilir mi bilmem ben onu alacağım. çünkü 2 yıl garantili ugur saatin sitesine bakmanı tavsiye ederim. casio edifice ler de güzel. armani evet güzel saatleri var fakat fiyatları uçmuş. esprit ve casio nun edifice modellerine bak. onları tavsiye ederim. fiyatlarıda uçuk kaçık değil.

5$ lık saat alacaksın tamam ama millete de bu kalitesiz ne olduğu belli olmayan saatide önerme ,hele ki anlamıyorsan saatlerden .sebebinde çok ilginç , çünkü 2 yıl garantili ,gülmekten yarıldım resmen

5$ lık saat mi? Bak herkes bütcesine göre saat bakıyor ve arkadaşda adidasın saatlerine bakmış. bende ona polo saati önerdim. Eğer bütcesi daha fazla ise benim dediğim saatlere bakmasın bile ancak bütce az olunca saatlerde ona göre düşük seviye oluyor. Ayrıca orjinal polo 5$ değil!

orjinal polonun mekanizma değeri 5$ dır.bilemedin 8$dır

polo nun saatlerinin mekanizmasının çok iyi olmadıgını biliyorum. Orient yada casio edifice modellerinden almak istiyorum.ancak orientlerin fiyatları internet sitelerinden düşünce oradan alışveriş yapacağım. polo orientin yanında ucuz kaldıgından poloyu tercih ettim. orient fiyatları baktığım sitede düşünce alacağım. Peki başka hangi markaların mekanizmalarına güvenilir? saatler için moda marka değil saat markalarına bakmak gerektiğini biliyorum ancak fiyatlar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.