Şimdi Ara

Fikirlerinizi bekliyorum.. (+7raptor için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lvl 60 warriorum. elimde +6 reduceli raptor var. güzel bir yöntemle (kesinlikle yasal taktiğini daha önce de yazmıştım) para kastım. yani elimdeki raptoru da satsam +7 normal bir raptor alabilecek para oluyor.

şimdi sorum ve sizden tavsiyem şu.. +7 raptoru alayım mı yoksa yeni knighti mi bekleyeyim ? çünkü orda raptor zaten ncp de uygun fiyatlardan satılacaktır... bazan diyorum şimdi burda alayım +7 yi bazan da diyorum yeni sürümü bekleyeyim ki elimde param kalsın..

sizin fikirleriniz ne ?

• baba satılmıcakmış yok oyle ncplerde o yuzden al
  • raptor vs npc lerde satılmayacak ki bence sen fiyatlar daha fazla yükselmeden +7 raptoru al derim benim fikrim
  • Ncp den Uygun fiyatlarda satılmıyacak..Çünkü test server ında sadece...Bug varmı die koymuşlar...Normal yine Canavarlardan çıkacak...Bundan dolayı raptor +7 ni al
  • afikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.. dediğinizi yapayım..
  • MUHAHAHHAHA KARDEŞİM SAÇMALAMA NCP LERDE SATILSAYDI BU OYUNUN NE ZEVKİ KALIRDI O TEST SÜRÜMÜ OLDUĞU İÇİN MİLLET İTEM GÖRSÜN YÜZÜ DİYE SATILIYOR YİNİ PATCHDE ÖLE BİŞE OLMAYACAK :d:dd:::
  • tamam test serverinde satılıyordu ona birşey demiyorum ona bakarsanız buff scroll lerde satılıyordu ki bunlar k2 nin para kaynağı diyebiliriz ncp de silahların satılacağını ve çok daha farklı silahların geleceğini test server çıkmadan çok önce duymuştuk.. ama bu demek değildir ki test serverinde ncp lerde satılan herşey yeni gelecek oyunda satılacak diye.. ben sadece silahların satılacağını ve yaratıklardan çok daha farklı silahların düşeceğini duydum.. ve test server henüz ortada yokken..
  • ha bu arada raptor mu alayım yoksa çift elli silahlardan mı almalıyım? hangisi benim için daha avantajlı sizce ? gerçi o silahlara vereceğim parayı kazanmam belki aylarımı alır ama :) hangisi daha iyi bir warrior için?
  • BENDE +8 RAPTOR VAR SATAYIM SANA :d:d:d:

• quote:

Orjinalden alıntı: similes

BENDE +8 RAPTOR VAR SATAYIM SANA :d:d:d:

Ben alayım kaç paraysa ; bana lazım

• ARKADAŞIM KIZMA DALGA MAHİYETİNDE YAZMADIM MAHSAT ŞAKA OLSUN
  • sen şimdi çok istersin :) bu arada ben cypher dayım. sende ordaysan +7 raptor düşünüyorum ama +8 için pek para bulabileceğimi sanmıyorum :) çünkü adamlar 25gb den açıyo ağızlarını :( ama ilerde nolacağı bilinmez.. alabilirim belki o zaman..
  • +7 raptor u alll çünkü o raptor lar npc de satılmicakk o sadece testeydii
  • peki cypher da satan var mı ? pm bekliyorum. normal piyasadan almaya çekiniyorum. geçen gün bir tane alacaktım pazarlık yaptık adamla çok fiyat veriyorsun dedim bana dedi ki bugün aynısını 950m ye sattım. bende dedim o zaman sende bundan çok var ve bana sadece 2 tane olduğunu söledi. neyse sağol benim dupe mal almaya niyetim yok dedim ve bana verdiği cevap "sen bilirsin seni zorlayan yok" oldu. biraz daha üsteledim ve gerçekten dupe olduğunu söyledi. yani piyasa bu aralar dupe mallardan geçilmiyo.

gerçekten satan varsa +7 raptor görüşebiliriz bana burdan yada c1 den (nick=mamilo) pm atabilirsiniz.. bu sitede arkadaşların dupe yapmayacağını düşündüğüm için güveniyorum arkadaşlara..
  • 25 GB DEN AÇIYORLAR AZINI DEMİŞSSİN AMA OOO ÇOOOOK DÜŞÜK FİYAT BERAMUSTA 50 GB DEN BAŞLIYOR FİYATLAR 70 GB BİLE GİDİYOR
  • Raptor Npc de satılmıyacak ora test serveri olduğu için öyle.
  • beyler yeni serverde nereden biliyorsunuzki rapto ve shard gibi itemlerin npslerde satılmayacagını japkoda öyle degilmi zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.