arkidişler buraya bildiğimiz güzel fıkraları paylaşalım.
ilk bir kaç fıkra benden:
Engelliler yüzme yarışmasında yarışmacılar: kol,bacak ve kelle start düdüğü çaldığında suya atlamışlar.kol çırpına çırpına bitiş çizgisine varmış.bacak ta aynen kol gibi... kelle da suya atladığı gibi dibe batmış can kurtaranlar hemen kelleyi kurtarmışlar
spiker kelleye sormuş 'efendim neden dibe battınız'
kelle: sorma kardeş ya kramp girdi.... (öğğkkkk)
iki kowboy 100$ lık bir silah görmüş.hemen almak istemişler ama ikisindede 50$ var. sonunda bir iddaya girmişler kim ağzı ile gözünü ısırırsa kaybeden diğerine 50$ ını vericek hiç değilse birinde silah olcak...
iddaa konusunu ortaya atan uyanık kowboyun dişleri takma çıkarıp gözünü ısırmış.hemen o heyacanla hadi hadi ver 50$ ı demiş yapamayacağından emin bir şeklide....
diğer kowboyunda gözü takma ağzına atmış... (gece 00.23 sendromu bukadar fıkra çıkıyor)
Kendini imha et hemen
temel garsonla idaa ya girmiş sağ gözümü ısırırım 50 dolar verirsin temel kazanır(gözü takma sol gözümü ısırırım 50 dolar verirsin (dişi takma) etrafa şıçratmadan şiseya işerim 500 dolar demiş (garson kazanmış) temele sorar sen niye 500 dolara iddaya girdin kaybediceni bilebile temelde 200 dolara ben bu adamın üzerine işerim diye başkasıyla iddaya girdümdaaa
temelin eski bir arabası vardır.yolda giderken kırmızı ışık yanar ve frene basar.ama araba durmaz,önünde giden son model jaguar'a çarpar.
TEMEL hemen atlar,şöföre yalvarır: aman abi affet,sen zengin adamsın,seni etkilemez,ama ben ömrüm boyunca ödeyemem. adam temele acır ve affeder.yollarına devam ederler ileride kırmız ışık yanar temel arabayı yine durduramaz ve yine çarpar yine aynı şekilde atlar yalvarır abi çocuklarım felan zart zurt.
adam tamam gözüme gözükme.bas gir işine der yollarına devam ederler.
yine kırmızı ışık yanar ve temel yine JAGUARA çarpar busefer kafasını camdan çıkarıp bağırır benim abi devam et!!!
zamanın en büyük mafya babası idamlık bir suçtan yargılanıyordu.jürinin içinde de bizim temel vardı.babanın adamları temelin yanına gelip ne yap ne et babanın suçunu müebbete çevir derler.ve jüri toplandıktan sonra hakim kararını müebbet olrak açıklar.babanın adamları temelin adamları yanına gelir ve tebrik ederk bunu nasıl yaptığını sorarlar.
TEMEL: sormayın uşaklar jüri beraat diye tutturdu,müebbete çevirene kadar anam ağladı!!!
Kayseri'de yol çalışması yapılıyormuş.köylüler eşeğin birini salıp geçtiği yerden yolu geçiriyorlarmış.o sırada oradan geçmekte olan Amerikalı bir mühendis görmüş bunları.gitmiş yanlarına...
hello dayı ne yapıyorrsunuz böyle? köylü:
yol yapıyoruz diye cevap vermiş
ee bu eşek ne, diyee devam etmiş amerikalı mühendis
köylü eşeğin yolun nerden geçeceğine karar verdiğini söylemiş.mühendis yerlere yatmış gülmekten öyle şey olur mu? diye
alaycı bir tonla: Eeee peki eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz.köylü cevap vermiş