Şimdi Ara

Fıkralarla Turkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzmir'den trene binen yaşlı teyze, kondüktöre Ege şivesiyle:
    - "Menimen'e gelence beni haber et yavrııım, unutma"

der.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Menemen'i geçer geçmez yaşlı teyzenin Menemen'de ineceği kondüktörün aklına gelir hemen makiniste gidip haber verir. Makinist de:

- "Gecenin bu saatinde teyzeyi buralarda indiremiyeceğimize göre geri geri gideceğiz soran olursa "tren makas değiştiriyor deriz"

diyor.

Bir yarım saat geri geri giderek Menemen'e geliniyor ve Kondüktör, teyzeye gidip haber veriyor:

" Hadi teyze Menemen'e geldik."

Teyzem:

- "sağol yavrııım...",deyip çantasndan hapını cıkarıp iciyor.:)

- Biricik kardesim benim dunyanin en guzel kizkardesi canimm..
    - Param yok, su getiremem, bakkala gidemem ders çalışıom...
    - Allah cezanı vermesin ben istemesem seni yapmiyolardi ama!

Kimin askeri daha cesur yarışması varmış.
    Karacının komutanı;
    -"Oğlum su tankın altına atla!" demiş. Asker atlamış ölmüş.
    Havacının komutanı;
    -"Oğlum su uçaktan betona paraşütsüz atla!" demiş. Asker ölmüş.
    Denizcinin komutanı;
    -"Oğlum su geminin altına atla!" demiş.
    Asker: "Naah atlarım" demiş.
    Denizci komutanı dönüp;
    -"Bakin, benim askerim daha cesur, komutanına nah çekiyor!"

Ögretmen bir gün ögrencilerine söyle bir soru sormus :
    - Insanlarda istem disi çalisan sey nedir ?
    Ögrencilerden biri parmak kaldirip cevap vermis :
    - Tik tir hocam...
    Ögretmen soruyu bilen ögrencisine :
    - Aferin oğlum senin adın ne? diye sormus.
    Ögrenci :
    - Tüleyman hocam... demis...

Ünlü bir haber kanalı, ülkenin en yaşlı adamını bulmuş canlı yayında konuk ediyorlarmış.Spiker bir kaç sorudan sonra muhabbeti ısıtmak için
    -"Eeee dede şöyle gençliğinden güzel bir anı anlatırmısın"demiş.

Dede:
    -"Anlatayım , daha gençtik günlerden birgün muhtarın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık muhtarın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve...

Spiker canlı yayın olduğu için biraz bozulmuşve dede demiş
    - "başka güzel bir anı daha anlatırmısın?" .

Dede:
    - "anlatayım"demiş. "yine bir gün bakkalın kızı koyunları otlatırkenyolunu bulamamış ve kaybolmuştu.bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık bakkalın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve birbirimizin olduk"demiş.

Spiker bunun üzerine:
    "Eee dede bunlar güzel anılar bir de kötü bir anını anlatırmısın?".

Dede başını öne eğmiş ve kısık bir sesle:
    "Bir gün de ben kayboldum..."

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
    Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
    Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
    Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
    Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
    -Kime : Sevgili karıma
    Konu : Yeni ulaştım.
    Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
    Not : Burası çok sıcak.

Gittigidiyor
    5 tane Rahibe öldükten sonra diğer tarafta onları önünde bir tas su ile zebani karşılar. Zebani rahibelerin sıraya girmelerini ister. İlk kadına sorar:
    - P...is hakkında ne biliyorsun?.
    Kadın
    - Yalnızca dokundum
    der.
    - O zaman sadece ellerine suyu sür geç
    der zebani.
    İkinciye de aynı soruyu sorar.
    Oda
    - Yalnızca gördüm
    der.
    - O zaman suyu gözlerine sür ve geç
    der.
    O sırada 3. ile 4. kadın yer değiştirir.
    Zebani bunu görünce
    - Ne yapıyorsunuz yer değiştirmek yasak
    der.
    Bunun üzerine Kadın:
    - Arkadaş g**ünü yıkamadan ben bi ağzımı yıkasaydım
    der...

Padişahın biri,
    - Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!
    demiş. Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana;
    - Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü.
    - Bunun neresi yalan?.. Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii!..
    - Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!..
    - Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!..
    - Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. Altı ay sonra geri döndü!
    - Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir.
    Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş. Ama bir gün bir Kayserili gelmiş;
    - Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde!..

Zengin varlıklı bir adam, iş için arabasını değil, otobusü tercih eder.
    Otobüste bir iki durak derken canı sıkılır, ve bir olay çıkartıp eğlenmek ister. Yanında oturan garip cebinde metelik bulunmayan temele döner.
    _Sana 100 ytl versem, şu önde oturan kelin kafasına vururmusun?
    Temelde de para yok, malum öğrenci, tabi ne demek der, parayı alır adamın yanına gide keline şaplağı vurur.
    _ Vay ahmet abi, haçen burda nedisun?
    Adam yanlış anlaşmadır diye.
    _Ya hemşerim git başımdan!! Ne ahmedi, ya sabır der.
    Temel yerine döndüğünde adam çıldırır,
    Temele;
    _ Sana 200 ytl vereyim, git gene vur..
    Tabi istediği olamadıya, temelde garibim parayı alır gene gider.
    İkinci kez kafasına vurur.
    _Ya Ahmet abeyicum sende beni kekleysun demi der..
    Adam kızar, millet ayırır neticede fazla birşey olmamıştır.
    Diğeri artık hırsından çatlamak üzeredir. Kafaya koymuş temeli dövdürecektir.
    Aynı durakta üçüde iner, kel önde temel ve uyanık arkada.
    Tekrar adam temele;
    _Alsana 500 ytl, git gene vur!!
    Temel parayı alır gider, adama yine şapla indirir ve derki;
    -Vay Ahmet abi, ha otobüste pir adam cördüm aynı sana benziiiii

bu fıkra komik die deil akçabatlı oldum için

Akçaabat'ı gezmekte olan turist:
    -Allah Allah, burada herkesın bıyıgı var, demiş.
    Bunu duyan temel de, burnuna dikkat çekerek:
    - Piz önemli ve değerli şeylerun altinu çizeruz!

Bugünün sos yal mesajları daha güzel

Politika Nedir?

İşte budur :

Çocuk babasına sorar: "Baba politika nedir?"

Baba söyle der: "Bak oğlum, ben eve para getiriyorum, öyleyse ben kapitalistim.

Annen parayı yönetir, öyleyse o hükümettir.

Deden paranın doğru idare edilip edilmediğine dikkat eder, öyleyse o
    da sendikadır.

Hizmetçi kız ise isçi sınıfıdır.

Bizlerin ise tek hedefi vardır, senin rahatlığın. Dolayısıyla sen de halksın ve altında bezi ile yatan küçük kardeşin ise gelecektir.

Söyle bakalım anlayabildin mi?"

Çocuk düşünür ve o gece babasının anlattıklarını düşüneceğini söyler.

Gece yarisi cocuk uyanir. Çünkü kücük kardesi altını pisletmistir ve aglamaktadır.

Ne yapacağını bilemeyen çocuk anne ve babasının yatak odasına gider.

Annesi yalniz ve derin bir sekilde uyumaktadir, öyle ki onu uyandiramaz.

Hizmetçi kizin odasina gider. bakar ki babasi hizmetçi kizla yatmaktadir.

Dedesi de pencereden gizlice onlari izlemektedir.

Hepsi öyle mesguldürler ki çocugun orada oldugunu farketmezler bile.Çocuk hiçbir sey yapamadan yatagina geri döner.

Ertesi sabah baba çocuga kendince politikanın ne oldugunu anlatmasını
    ister.

-"Evet" der çocuk, "kapitalizm" işçi sınıfını kötüye kullanıyor... Sendika bunu seyrediyor... Bu arada hükümet uyuyor... Halk ise dikkate alınmıyor... ve gelecek b*kun içinde yatıyor!

İşte politika budur..!

Günün birinde ABD baskanı Bush,Pakistan baskanı Müşerref ve Hindistan baskanı bir toplantı için uçakla seyahat ediyorlarmıs.Uçak bilinmeyen bir nedenden dolayı düşecekmiş.Kaptan pilot herkese uçaktan atlamaları gerektiğini soyleyip paraşütlerini vermiş.herkes atlamış.Bu üç başkan aynı yere inmişler.Orada bir bağ evi varmış.Gidip kapıyı çalmıslar.Ev sahibine olayı anlatmışlar.O da ev de benimle beraber iki kişinin daha yeri var, kalan bir kişi de ahırda yatabilir demiş.
    -Müşerref ben yatarım demiş.
    Gitmiş ahıra bakmış bi domuz var içerde.İki dakika sonra geri gelip;
    -arkadaslar islam dinine göre domuz haram ben yatamam orda demiş.Hindistan başkanı gitmiş.O da iki dakka sonra gelmiş;
    -ya ahırda inek var.bizim inançlarımıza göre inek kutsal bende
    yatamam demiş.
    -Bush,ne yapalım demiş, iş başa düştü deyip gitmiş o ahırda yatmaya.iki dakika sonra: o da ne.İnekle domuz gelmişler ve demişler:
    -kusura bakmayın ama böyle bir *erefsizin yanında nasıl yatarız.

Evli bir çift cadılar partisine davetliydi.Dışarıya çıkmak için hazırlanırlarken kadının migreni tuttu, evde kalmak zorundaydı.Kocasına, partiye yalnız gitmesini, onun eğlencesini bozmak istemediğini söyledi.Biraz tartıştıktan sonra adam kostümünü giydi ve partiye gitti kadın da birkaç aspirin alıp yattı. Biraz uyuduktan sonra kendini daha iyi hissederek uyandı ve partiye giderek kocasına sürpriz yapmaya karar verdi.Tam hazırlanırken "acaba ben yanında değilken kocam neler yapıyor" diye düşündü ve kocasının kendisini tanımaması için değişik bir kostüm giyerek partiye gitti. Oraya vardığında bir kenarda onu izlemeye başladı. Kocası arka arkaya değişik kızlarla ve onlarla çok yakınlaşarak dansediyordu, nereye kadar gidebileceğini görmeye karar verdi.Kocasına yaklaştı,Onunla çok samimi bir şekilde dansetmeye başladı,kulağına dışarıya çıkabileceklerini fısıldadı. Arabalardan birine girerek seviştiler ve gece yarısından önce maskeler çıkarılmadan kadın eve gitti, kocasının dönüşünü beklemeye başladı. Adam sabaha karşı 01.00 sularında ve döndü ve doğru yatağa gitti. Kadin :
    -"Parti nasıldı kocacığım" diye sordu, Adam da:
    -"Sensiz hiç eğlenemedim tatlım" diye yanıtladı. Kadın,
    -"İnanmıyorum" diye cevapladı, "Bahse girerim çok eğlenmişsindir" Adam
    -"Gerçekten hayatım. Partiye gittiğimde bazı arkadaşlarla sıkıldık, alt kata inip bütün gece poker oynadık. Fakat kostümümü ödünç verdiğim o Allah'ın cezası herif bir eğlenmiş, bir eğlenmiş, anlata anlata bitiremedi....

• Ellerine Saglık Super Olmus:)Fakat Bunları Cocukların Okuyabilecegini de göz onunde bulundurunsan sevinirim
  • hepsi süper yav

• quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

o Donlu olan süperdi

ben daha cok itfayeliyi sevdim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killer86 -- 22 Haziran 2008; 22:58:27 >
  • buda benden... bi gün temel is gezisine cıkıyomus safınaza 6 gun gelmeyecem demıs ama 2 gunde donmus taksıyle eve gelırken taksıcıye demişki karım beni sanırım aldatıyo eve benle gel demiş taxici tamam demiş.2si cıkmıslar ewe temel haklıymıs karısı temelı aldatıyo temel taksıcıye sordu ben bu adamı ne yapıyım abı vur demıs safınaz bagırmıs durr...Nie duraymısın demıs temel safınaz hanı bızım oglanın okul parasını odeyememiştik ya sonra para gelmisti iste bu adamdandı sonra araba borcu gelmisti odeyememıstık yıne bı yerden para gelmıstı ıste bu adamdandı sonra cocugun kurs parası elektrik faturası parıse tatıl parası war ya onlarda bu adamdan gelmıstı.Temel taksıcıye sorar sole bakım ne yapıyım bu adamı teksici:abi seyi acık kalmıs ört hasta olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killer86 -- 22 Haziran 2008; 22:59:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: killer86

buda benden... bi gün temel is gezisine cıkıyomus safınaza 6 gun gelmeyecem demıs ama 2 gunde donmus taksıyle eve gelırken taksıcıye demişki karım beni sanırım aldatıyo eve benle gel demiş taxici tamam demiş.2si cıkmıslar ewe temel haklıymıs karısı temelı aldatıyo temel taksıcıye sordu ben bu adamı ne yapıyım abı vur demıs safınaz bagırmıs durr...Nie duraymısın demıs temel safınaz hanı bızım oglanın okul parasını odeyememiştik ya sonra para gelmisti iste bu adamdandı sonra araba borcu gelmisti odeyememıstık yıne bı yerden para gelmıstı ıste bu adamdandı sonra cocugun kurs parası elektrik faturası parıse tatıl parası war ya onlarda bu adamdan gelmıstı.Temel taksıcıye sorar sole bakım ne yapıyım bu adamı teksici:abi seyi acık kalmıs ört hasta olmasın

bu da güzelddiii

• bir de benden

TEMEL VE DURSUN BANKA SOYMAYA GİDERLER.İÇERİ GİRERLER VE BİRİNCİ KASAYI AÇARLAR.BAKARLAR Kİ KASADAN TABAK TABAK SÜTLAÇ ÇIKAR.HEPSİNİ YRLER.İKİNCİ KASAYI DA AÇARLAR.ONDAN DA SÜTLAÇ ÇIKAR YERLER.ÜÇ DÇRT BEŞ DERKEN KASA KALMAZ.ERTESİ GÜN GAZETELERDEKİ MANŞETLER ŞÖLEDİR.FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! SPERM BANKASI SOYULDU!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unique_Turk

bir de benden

TEMEL VE DURSUN BANKA SOYMAYA GİDERLER.İÇERİ GİRERLER VE BİRİNCİ KASAYI AÇARLAR.BAKARLAR Kİ KASADAN TABAK TABAK SÜTLAÇ ÇIKAR.HEPSİNİ YRLER.İKİNCİ KASAYI DA AÇARLAR.ONDAN DA SÜTLAÇ ÇIKAR YERLER.ÜÇ DÇRT BEŞ DERKEN KASA KALMAZ.ERTESİ GÜN GAZETELERDEKİ MANŞETLER ŞÖLEDİR.FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ! SPERM BANKASI SOYULDU!!!!!!!!!!!

öldüm öldüm dirildim buna süperdiiii

• ups
  • Allahım yav yarıldım bugün ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Unique_Turk

bir de benden

Ben bunu bir reklamda görmüştüm :D
  • beyler az önce oyunda geçen bi pm adam pm attı aynen söle
    :para pilis
  • Hadi bir tane de benden.

Temel bir gün yolda yürüyormuş bir direğe çarpmış. Direğin içinden bir cin çıkmış ve demiş ki
    " Dile benden ne dilersen ! "

Temel de " Özür dilerim" demiş
  • Kadının birinin dişi bir papağanı varmış. Bir gün bakmış ki papağan yalnızlıktan sıkılıyor " Bari ben buna bir arkadaş alayım " demiş ve düşmüş yollara. Aramış,aramış,aramış..... Ama yok. En sonunda bir dükkanda bulmuş. Almadan önce satıcı adam demiş ki:" Yalnız sizi bir konuda uyarıyorum. Bu papağan çok küfreder ve sapıktır. Önceki sahibi bunu böyle eğitmiş!". Kadıncağız da ne yapsın. Papağanı yalnız kalmasın diye almış.

Bir kaç gün sonra kadın eve geldiğinde bir bakmış dişi papağanı ölmüş diğerinin ise keyfi yerinde. Sormuş erkek olana:
    "Ne oldu ? "

Papağanın cevabı şu olmuş:
    "Cik dedi ciktim."
  • Süper ya emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulKeeper

Kadının birinin dişi bir papağanı varmış. Bir gün bakmış ki papağan yalnızlıktan sıkılıyor " Bari ben buna bir arkadaş alayım " demiş ve düşmüş yollara. Aramış,aramış,aramış..... Ama yok. En sonunda bir dükkanda bulmuş. Almadan önce satıcı adam demiş ki:" Yalnız sizi bir konuda uyarıyorum. Bu papağan çok küfreder ve sapıktır. Önceki sahibi bunu böyle eğitmiş!". Kadıncağız da ne yapsın. Papağanı yalnız kalmasın diye almış.

Bir kaç gün sonra kadın eve geldiğinde bir bakmış dişi papağanı ölmüş diğerinin ise keyfi yerinde. Sormuş erkek olana:
    "Ne oldu ? "

Papağanın cevabı şu olmuş:
    "Cik dedi ciktim."

çok güzeldi cik dedi ciktim zuhaha koptum bu lafa

• Süper Olmuşş
  • O 'dan sonra Ö harfi gelir
    K 'dan sonra L harfi gelir
    U 'dan sonra Ü harfi gelir
    L 'dan sonra M harfi gelir
    thanks
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.