Şimdi Ara

Fikret Orman Vakası : Egemen - Ernst - Q7 - Hilbert - Fernandes ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erst in yaşına ve katkisina göre ağır kontrati vardı .gitmesi iyi oldu .ilk bittiğinde sözleşme uzatilmiycakti.egemeni tutacak paralari yoktu zorunluluktan gitti. Kalmalimiydi kesinlikle ama zorunluluktan gitti.hilbert konusu rezillik zaten neymiş 1.2m istemiş mis. Ulan serdara o parayi veriyorsunuz. Şimdi hilbert 1.2m geliyorum dese özel ucak kaldırırlar. Reisin kimse satılmasıni istemedi traftar baskısına reisi 13m satamadilar. ulan adamlar sana bu adama 13m veriyorlar. Senin oyuncunun kontrati zaten mayısta bitiyo adamlar en kötü o parayi 2 bolerler ferdiyi 2 yıl oynatırlar.bjk nin imzalama sansi yok. Senin burda yapacağın satmakti en kötü sezon sununsa kadar kontratini iyileştirme yap faydalan.q7 (hiç sevmem nefretim) yanlız adam indirimi kabul etmiş. orda holosko ile oynuycagina bu eleman oynasın. en kötü gs bu adama 5m ve baros önerdi.sat. Para verdiğin adami oynatmiyorsun kepazelik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Cidden takır takır oynuyorlardi

Ligi zorlukla 5. bitirmiştik

Haksizlik yapmayin kasdes ligde kotuyduk ama o kadro uefada iki sene ust uste gruptan cikti ustelik birindede grup birincisi olarak ciktik besiktas tarihine bir bak lutfen kac kez birinci cikmisiz yada kac kez 2sene ust uste gruptan cikmisiz kupa yok ama oralara gelmek kucumsenecek bise degil

Gruplardan çıktıktan sonra ne oldu? Atletico ve Dinamo Kiev bizi kepaze etti. Trabzonspor da lider çıktı Avrupa Ligi gruplarından, çok bir numarası yok gruptan çıkmanın. Fb gibi yarı final oynasak bir derece.

Ligdeki durumu yazacaktım .Yazmışsın cevabı gördüm bu cevabı atacaktım yine yazmışsın. E arkadaş ne diyeyim ben sana? Saygıyla eğiliyorum.

İMZA

• Keşke sen ve senin gibileri de stadın açılışında 40 bin kişinin önüne atsa Fikret Orman da ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Fikret Orman Vakası : Egemen - Ernst - Q7 - Hilbert - Fernandes ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

o kişilerden sadece Egemen ve Fernandes hata.

Egemen elde tutulup Fernandes 10m€ ya satılmalıydı

Fernandes 10m euro ya satilsaydi su an paramiz yok muhabbetine gerek kalmadan transfer yapilabilecekti.

Egemen 2m eurosu fazla geldi bedava yolladik.
    Sezere 1m bonservis 1m kendisine yatma parasi ayni ucreti vermis olduk. Sonra da tasarruf diyorlar.

Cer cople tasarruf olmaz anlamiyorlar iste..
    Her transfer sezonu 10 yeni topcu aliniyor

Fernandes 10m a satılsaydı bu sefer de Fernandes'i satan vizyonsuz başkan diyecektiniz

Kulüp batıktı bir defa bunun farkına var, bu yüzden oyunculardan indirim istendi, Egemen ise para için Fenerbahçe'yi seçti, takımdaki birçok kişi FEDA diyip ücretinde indirim yaparken Egemen yapmadı ve gitti, güle güle.

Sezer'in de antrenmanda kavga etsin diye transfer edilmedi, oynasın diye alındı fakat kavga olayını kimse öngöremez. Sezere'e ceza verilmeseydi bu sefer kavga eden oıyuncuyu takımda oynatıyorsun diye eleştirecektiniz bu sefer de.

Size nasıl işinize gelirse öyle, alıştık böyle yorumlarınıza.

• vak'a
  • Hadi yine iyisin çocuk bi konun daha ilgi çekmeyi başardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'nin ortasahası çok güçlü olduğu için Sezer oynamadı Fenerbahçe'de, oynadığı zaman da çok güzel oynuyordu ama kadroya giremiyordu mevcut Fenerbahçe ortasahasında, Beşiktaş da aldı, transfer etti, bunda bir yanlışlık yok. Fikret Orman müneccim değil Sezer'in kavga edeceğini bilecek, sözleşme imzalamışlar resmi belge var sözleşme var parasını mı ödemeyecek Fikret Orman da Sezer'e para vermeyi savunma bence diyorsun?

Fernandes konusunda ise işi yokuşa süren Fernandes, imzalayacaktı imzalamadı, sahaya inip de kendine saldıran tekme tokat sahada dayak yenilen bir ülkede ben olsam bende kalmam çeker giderim.

Oyuncunun Beşiktaş'ı istemesine örnek de Cenk Tosun'dur, Hangi futbolcu Beşiktaş'ı ister demişsin sana örnek Cenk Tosun, burada Fikret Orman Beşiktaş'ın aracı yapılmasından şikayetçi, Gökhan Töre parasını arttırmak için menajeri kulüp kulüp geziyor fiyat arttırıyor diyor, eleştirisi buna, Gökhan Töre istiyrosa Beşiktaş'ta oynar bizim bir fiyat politikamız var diyor.

• Fikret Orman zaten o sözü Gökhan Töre konusunda söyledi, sen ise sanki genele söylemiş gibi algılamaya çalışıyorsun.

Elbette Beşiktaş ve diğer kulüplere yabancı oyuncular para için geliyor, feda diye tabir edilen senede nasıl birçok futbolcu indirim yapıp Beşiktaş'ta kaldıysa yapmayanlar da gittiyse aynısı bu sene için de geçerli, hala gırtlağa kadar borç var, hala gırtlağa kadar temlik var, üzerine de dünyanın en güzel türkiye'nin de tek akıllı stadını kendi imkanlarımızla yapmaya çalışıyoruz, bu yüzden futbolcu biraz da Beşiktaş'ı isteyecek, Fikret Orman bunu söylüyor, futbolcu kulüp kulüp dolaşıp fiyat arttırmayacak diyor, kulüp kulüp gidip fiyat artırıp zaten gırtlağa kadar borçta olan kulübe külfet getirmeyecek.
  • Ayrıca hangi oyuncu Beşiktaş'ı isteyecekmiş demiştin, Cenk Tosun 1,7 m euro alacak ama Cenk Tosun Beşiktaş'a gelmek için de 500 bin eurosunu da G.Antep'e bıraktı;

Cenk Tosun, Beşiktaş forması giydi. Cuma günü de Beşiktaş’a karşı oynayacak. 4 ay önceden takım değiştiren milli golcü, bunu gerçekleştirebilmek için 500 bin Euro’sunu Gaziantepspor’da bıraktı. Üstelik, Beşiktaş’tan aldığı 900 bin Euro’luk çeki kırmızı siyahlılara verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25737807.asp
  • Cenk Tosungibi bBeşiktaşlı bulmak zor. Cenk zorla kendini Beşiktaş'a aldırımış. Böyle transferi bende yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Evet o adamlar varken kötü oynamıyorduk, sadece kötü yönetiliyorduk. Gerçi hoş uzun süredir hep kötü yönetiliyoruz.

Öncelikle, o adamlar vardı ama paralarını alamayan topçumuz çoktu.
    O adamlar vardı, ama yoğun maç temposunda sürekli ilk 11'e guti dahi sürülüyordu. (hiç demediler ki, yoğun maç temposunu yaşından dolayı kaldıramaz diye takımından gönderildi.)
    O adamlar vardı ama, teknik direktörünüz yoktu.
    O adamlar vardı ama, rakipleriniz o kadar çekiniyordu ki 10 kişi ile çanakkale geçilmez yapıp, pusuya yatıp en ilkel futbol ile kontra ötesi düşünce üretemiyorlardı.

Bu arada o adamlar varken, bizim bazı taraftarlar gibi, duygusal türk oyuncularımız da, hem adamların aldıkları paradan dolayı, hem klüp içi ayrıcalıklarından dolayı, hem de taraftarın aşırı ilgisinden dolayı, banane ben işimi yapmam o kadar para alıyorlarsa onlar yapsınlar modunda hareket ediyorlardı. Başlarında da Toraman gelir. Dobradır ama klasik türk duygusallığın da hayat bulur. O yüzden kendince yorumlarında kavga etmekten çekinmez.

Bu arada son iki sezon 3. olma kısmına gelince, bilemiyorum kaçınız maçları izliyor? Zorluk seviyesi yüksek maçlarda dökülüyoruz. Onun harici anadolu takımları bizimle başa baş oynamak istediklerinde, çok ciddi hızlı toplar ile pozisyon üretiyoruz.

Yani kalibresi düşük takım, Beşiktaş'ı gözüne kestirdiğinde faturayı kestik ama, rakip bizden çekinip full önlemli oynadığında hep yaratıcı oyuncu eksikliğini hissettik. Tek başına Ozzy ya da Töre yetersiz kaldı.

Çok beğendiğimiz takım oyuncularını, yaratıcı oyuncu modelinde kullanmayı denediğimiz maçlarda hali ile hüsran yaşadık.

Bir takımın başarısı tek bir kritere bakmaz, sayısız kriter önem sırasına göre dizilir durur. Biz klüp olarak sorunu hep takımın iyi oyuncularında aradık. Neden daha iyi değiller diye sorgularken, geriye kalan onca vasat oyuncuyu ama ilkeli onlar sorunsuz diyerek görmezden geldik.

Bakın, Bobo gitti mesela onun dahi eksikliğini çok hissettik. Egemen gitti mesela, defansa türk statüsünde muadilini kazandıramadık sorun yaşadık. Hilbert gitti mesela, (gaziantep kariyerinde dahi anca 1 asist yapmayı başarmış adamı sağ bek diye aldık. Ağır olduğunu da biliyorduk ama başkanımız vizyonsuz ve inatçıydı.)

Almeida, motta, töre, fernandes gidince yerlerine kimler gelecek sanıyorsunuz?

3. yerine 2. olsak dünya para girecekti kasaya, takım ilk yarıyı iyi yerde de bitirdi. Ama başta çok katkısı olan Fernandes'e sözleşme gereği Q7 taktiği uygulandı ve adam hiçlendi. Para kazanma yok, yararlanma yok bunları anladık ama devre arası 2 doğru takviye bizi şampiyon bile yapabilir diye düşündük,

Ne yapıldı? Sezer olayından ders alamayan saygı değer yönetim, toroman gibi yedek kalsa da işini görecek oyuncusundan da olup, yerine Galatasaray'ın kurtulmak istediği hata makinesi Danny'i getirip, bırakın katkı yapmayı doğrudan takımın puanlarını hibe etti. Fernandes yok, Oğuzhan yaratıcı oyuncu olarak ferdi ile birlikteyken çok etkiliydi diye düşünürken biz, ferdinin yokluğunu formsuz ve defansif kurguda etkili Jones ile çözmeyi denedik.

Sonuç nedir? 3'yüz işte biz. Bakın o yıldızlar kaçıncı oldu? işte biz bunca yoklukta bunca absürdlükte 3. olduk. En azından vizyonumuz küçüktü. Arada kendini star ilan edenleri idare edemiyorduk ama geriye kalanlar kendi potansiyellerinde kendilerine uygun rakiplere diş geçirebilmek için maksimum verimde oynamayı deniyorlardı... (nice kriter var aslında)

Peki, bir zamanlar başarıları ile gurur duyduğum bu takımın, avrupa da en dandik klüplere o kolej havasında, Metin, Ali, Feyyazlar ile yenildiği gerçeğini hiç unuttum mu ben? Bir zamanların nostaljik içimizde yeşeren futbolu ile şimdilerin devasa paralar ile dönen endüstriyel futbolu bir mi?

En azından çekirdek kadro hayalimiz vardı ama bu yönetimin biraz parlayan oyuncuyu elinde tutamayacağı yeterince belgelendi. Bir stad ile geleceğe belki parlak bakılmaz ama, yönetim gitse de stad kalacağından işte orada bir umut yeşeriyor...

evet o adamlar varken dinamodan 4 yedik,

evet o adamlar varken disiplin 0 dı

evet o adamlar varken teknik direktöre krampon vs. fırlattılar.

evet o adamlar varken taraftarlara FFORMAYI VEREYIM SEN OYNA dediler.

sizin gibi taraftarlar bu yüzden kandırılmıştı, beşiktaş değerlerini ayakar altına alarak.

4.lük ve 5. liğe sevineceğime 3.lüğü yeğlerim.

ancak beşiktaşı nher zamanki hedefi şampiyonluktur.

evet 2 bitiremedik ve de başarısızdık. oyuncular biraz daha becerikli olabilseydi olabilirdik.

ancak seneye ve ilerki senelerde doğru hamleler yapılırsa şampiyon oluruz.

gutinin gönderilmesi büyük hataydı, hepiniz gutiye saydırmıştınız.

• Kim Beşiktaş'a kara gözü kara kaşı için gelir dedin de bende örnek Cenk Tosun'u gösterdim, demek ki varmış değil mi? Demek ki 500 bin euro yani diğer deyim ile yarım milyon eurodan vazgeçmiş Beşiktaş'a gelmek için, üzerine de Beşiktaş'tan aldığı ilk çeki de gitmiş G.Antepspor'a vermiş.

Yabancı transferi elbette para için yapılır ben sana dedim Fikret Orman "futbolcu Beşiktaş'ı isteyecek" derken daha çok Türk oyunculardan bahsetti, Gökhan Töre'den bahsetti demiştim. Beşiktaş'tan daha fazla para koparmak için kulüp kulüp dolaşan Gökhan Töre gibi futbolculardan bahsetmişti demiştim.

Verdiğin diğer yabancı örneklerinde demba ba ve lescott için daha birşey belli değilken böyle bir yorum yapamazsın, bu oyuncular hala gündemimizde ve her an anlaşılabilir, Diego'da ise anlaşılmıştı, fakat Diego daha fazla para isteyince Fenerbahçe işin içine girdi, hangi Fenerbahçe? hani stadını seneler önceden yapmış, gelirlerini arttırmış ve başına Y.Demirören gibi bir bela gelmeyen Fenerbahçe, bizim de başımıza Y.Demirören belası gelmeseydi, kulüp gırtlağa kadar borç yapmışken, Uefa maçlarına gidecek yol parası bile yokken gidip de kulübü hala borça sokmaya çalışan S.Aaalı gibi adamların uğramadığı Fenerbahçe, ha işte o Fenerbahçe daha çok para verdi ve aldı, olay bu.

Bir sorun varsa Y.Demirören ve onunla aynı kafa S.Adalı denen adamdadır. Fikret Orman onların pisliklerini temizlemeye çalışıyor, tarihin en büyük sponsorluk anlaşmalarına imza atmasına rağmen bunların yaptığı borçlar hala temizlenmiyor artık rezilliği kepazeliği sen düşün.

• Ernst son iki senesini oynamadan geçirdi. Q7 nin ligdeki istatistikleri ortada. Egemen hataydı ama fenerede çok yararı olmadı bana göre. Fernandes zaten sürüne sürüne gitti. He gönderilmeleri değilde yönetilememeleri konusuna katılırım ama içlerinde gidipde ribery olan yok. Tabata bile gittiği takımda daha verimli oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl olmuş 2015 hatta yarıladık
  • vay beee
  • hilbert egemen hariç gerisi boştu

keşke gitmeselerdi
  • Adaliyi destekleyenlerin çoğu beleş bilet tayfası. Avanta parayla beslenen insanlar. Onların yanciligini neden yapiyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.