Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşında biriyim bu yaşıma kadar maddi sebeplerden dolayı sürekli çalışmak durumunda kaldım ilk olarak bu sene iyi hazırlanmadan sınava girdim haliyle istediğim sonucu alamadım. Bazı şeyler için geç bunun farkındayım ama ömrümün mağazalarda geçmesini istemiyorum size sorum şu sizce her şeye rağmen sağlam bir şekilde çalışıp hazırlanıp bir sene daha vermeli miyim yoksa ne olursa olsun bir üniye girip başlamalı mıyım. İstediğim bölüm yönetim bilişim sistemleri yardımcı olursanız sevinirim
istediğin bölüme gitmelisin. sağlam şekilde çalışmanı öneriyorum. forumda bir sürü tavsiye konusu var. hatta kendine derece yapmış 1-2 kişi bulursan bireysel olarak yardım isteyebilirsin. bekir avşar, onlinekocunuz vs. gibi internetten koçluk yapan yerler var. buralar önemli çünkü 1 sene daha kaybetmek veya istemediğin bölüme gitmek istemezsin.
Hocam öncelikle geç değil. Ybs istediğine göre Tm’den giriceksin. O yüzden matematik çalışacaksın.
Teşekkür ediyorum ilginiz için istediğim bölüm bir kaç vakıf ünisinde oluyor %50 burslu olanak ile ama tabii ki bu üniler kalbur üstü dediğimiz yerler değil sene kaybetmemek adına gitmeyi düşündüm ama ne kadar yararı olur bilemedim iyi bir çalışma ile tam burslu veya daha iyi bir devlet üniversitesi yapabilir miyim sizce geç değil mi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme