Şimdi Ara

FİLBOX (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
18.743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-destekler
    2-kargo ücretini ödüyerek iade edebilirsin
    3-kanal sıralaması tv de neyse o olur modül sadece şifre çözer
    4-cihaz çözünürlüğü 576i-720p-1080i-1080p olarak seçilebilmektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyoshocu

geçen sene filbox modül almıştım. +3 ay kampanyası ile.

gelecek ay 15 ay doluyor. Yeniden uzatmak istediğimde 12 ay 119 TL fiyat veriyorlar.

iş bankası kampanyası ile yeniden modül almak daha mantıklı.

kendileri bilir benim üyeliğimi 15 ay olarak yenileme yapsaydılar benim modülü kullanacaktım. Şİmdi yeni modül gönderecekler çok pahalı birşey değil demek ki

bir arkadaşımdan iş bankası kodunu alıp başka bankanın kredi kartını kullansak sorun olur mu? deneyen oldu mu?

iş bankası kodunu girdim 119 tl ye düştü ödeme garanti bankası ile ödedim sipariş tamamlandı ertesi gün baktım 159 tl kesilmiş filboxu aradım incelediler illa iş bankası ile ödeme yapmalıymışım bende iptal edin dedim 2 güne yatırdılar iade ücreti.

• bende aynı şekilde fakat yapıkredi sanal kart ile limit tanımlayarak aldım sıkıntı çıkmadı 119 tl geldi
  • boray1 kullanıcısına yanıt
    Normalde olmuyor şans

• Benim çanak antende sinyal şiddeti %90 sinyal kalitesi ise %74. Bu değerlerle Filbox yayınlarını sorunsuz bir şekilde alabilir miyim?

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısız alırsın. Benim değerler de o civarda sorun yasamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasbride

Sıkıntısız alırsın. Benim değerler de o civarda sorun yasamadim

Hocam sizin çanak anten 60 cm'liklerden mi yoksa daha büyük mü?
  • Türksat yayınları için minimum 75cm anten kullanınız daha küçükleri ile sıkıntı yaşayabilirsiniz
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    90 lık yanlış bilmiyorsam
  • Sorun yaşamazsın

• filbox iş bankası kodu 31 mayıs son kullanacak olanlar atlamasınlar
  • filbox modül aldım,mevcut kanllarla seneye kesinlikle almam.
    belgesel kanallari istiyoruz yeni.
  • 3 aylik cam modul yada humax uydu alicili 12-15 ay alabilirim oncelik 3 aylik kalmis cam modul uyeligi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kısa süreliğine ve sınırlı adet kampanyamız başlamıştır kutu alımlarında 18ay full paket hediyedir
  • next-urla kullanıcısına yanıt
    hocam ben aldım ama iptal etmek istiyorum.. gitdigidiyordan mesaj da attım..15 aylık olanı varmış onu alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

hocam ben aldım ama iptal etmek istiyorum.. gitdigidiyordan mesaj da attım..15 aylık olanı varmış onu alacağım..

merhabalar satışı iptal edebilirim sorun değil ancak modüllerde 15ay paket yok tümü 12aylıktır bilginize
  • next-urla kullanıcısına yanıt
    evet hocam bayramda 15 aylık verdiklerini ama kampanyanın bittiğini şimdi 12 aylık veriyorlarmış.. satıcı:merhaba filbox modül 12aylık bayram süresinde 15 ay olarak verilmişti şuanda 12aylık olarak verilmektedir. içeriğiniz hemen güncelliyoruz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

evet hocam bayramda 15 aylık verdiklerini ama kampanyanın bittiğini şimdi 12 aylık veriyorlarmış.. satıcı:merhaba filbox modül 12aylık bayram süresinde 15 ay olarak verilmişti şuanda 12aylık olarak verilmektedir. içeriğiniz hemen güncelliyoruz!

• Selamlar, aha önce deneyimimi yazmıştım. İşine yarayan olabilir paylaşıyorum:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=120026562
  • Arkadaşlar 20 kanal var ama çoğu işe yaramaz cinema kanallarında izleyecek güzel film bile göremedim izlenebildiği en fazla 3 kanal var haberiniz olsun verdiğiniz paraya değmez

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.