Şimdi Ara

file_get_contents alt sayfa replace

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar file_get_contents komutu ile veri çektiğim sayfada iframe kullanılan alan var

www.örneksite.com'un bir sayfasını çekiyorum iframe olmayan alanlardaki yazıları değiştiribiliyorum fakatwww.örneksite.com sayfaya sitenin diğer sayfasını iframe olarak açmış onun yazılarını değiştiremiyorum.

iframe olan kısmı iframe1.php sayfasına içeriğini değiştirerek çekip diğer sayfaya iframe1.php'den çekebilirim fakat her sayfasında farklı istatistik mevcut ve hepsi iframe ile verilmiş çok uğraştırır.

başka türlü nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• simple xml ile dom object kullanarak yaparsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıklarımı okudun mu hocam yoksa sırf laf olsun diyemi yazdın simple xmlyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watthe -- 15 Kasım 2014; 3:02:34 >
  • sayfayi cek curl ile dump et sonra domda oyna o da olur . okudum okudum. simple xmlde child node ile icerigi al kendine uygun formatta sun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ilk mesajımda fazla bilgim yok diye yazdığımı sanıyordum eklememişim. dump child node :) bunların hiçbirini bilmiyorum biraz başını ağrıtabilirmiyim siteyi ve kendi yazdığım kodları göndersem içeriğe bakıp yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: watthe

hocam ilk mesajımda fazla bilgim yok diye yazdığımı sanıyordum eklememişim. dump child node :) bunların hiçbirini bilmiyorum biraz başını ağrıtabilirmiyim siteyi ve kendi yazdığım kodları göndersem içeriğe bakıp yardımcı olurmusunuz

olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metamo -- 16 Kasım 2014; 21:15:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamo

quote:

Orijinalden alıntı: watthe

hocam ilk mesajımda fazla bilgim yok diye yazdığımı sanıyordum eklememişim. dump child node :) bunların hiçbirini bilmiyorum biraz başını ağrıtabilirmiyim siteyi ve kendi yazdığım kodları göndersem içeriğe bakıp yardımcı olurmusunuz

olmam

Severim dobra insanları :D sağolasın hocam ilgin için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.