Şimdi Ara

Filen ile 80 GB'a kadar ömür boyu depolama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
6
Favori
5.845
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ben bunu kullanıyorum, memnunum. pc uygulaması güzel.

bir de kasa bölümü var 200mb ekstra korumalı ama sadece mobilde çalışıyor bu kısmı

• 10 liraya edu mail satın alın böyle yerlere para/dosya kaptırmayın, yarın kapatır giderler önemli bir şey olmasın içinde. 10 liralık edu mail ile 2000-3000 liralık beleş cloud, hosting, domain, vps falan alıyorsunuz. (github öğrenci paketi + digitalocean + onedrive + office356 vb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 18 Mart 2022; 13:5:18 >
  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

Çoğu öğrenci lisansı 1 yıllık oluyor. Her yıl uğraşman gerekiyor. Google edu maillere sınırsız drive alanı veriyordu bunu kaldırdı. Google Fotoğraflar sınırsız kapasiteyi kaldırınca öğrenci hesabına geçirmiştim daha sonra öğrenci hesaplarını da kısıtladılar patates gibi kaldım. Bir daha geri taşıdım. Taşıdım mı taşımadım mı onu da bilmiyorum her şey çorba oldu. Her türlü çorbayı severim fakat işlerin çorba gibi olmasını sevmem.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

bu çok iyiymiş.

• arkadaşlar ben kullanıyorum gayet memnunum şu ana kadar upload hızları gayet iyi

50 gb yerim vardı doldu aşağıdaki bapğlantıdan kayıt olursanız 10 gb daha alabilirsem süper olur

https://filen.io/r/b6921deeb478eb05ed7934388c473295

• Bu tür bulutlar ne kadar güvenli tartışılır yarın dükkanı kapatırlarsa bir şey diyemezsin. Kaldı ki buralara ne atacaksın. Önemli verileri koymaya cesaret edemezsin gereksiz veriler için uğraşmaya değmez.
    Microsoft Google 15 - 40 GB arası bedava veriyor zaten. Normal bir kullanıcı için yeterli. Normal kullanıcı değilseniz paralı seçeneklere yönelmek daha akıllıca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birşey ücretsizse ücret sizsiniz

• Şimdi bu Promosyon Kodlarını tek tek uygulayın ve her biri için 10 GB alacaksınız.

Promosyon kodları nereye girilecek bulamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.