Şimdi Ara

FİLM ARAYANLARA ÖNERİLERİM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Film yorumlamayı ve incelemeyi seven biriyim. Şimdi senin önerilerinden bize ne diyenler olabilir ama ben bu platformda yorumlarımı yazmak ve beğendiğim filmleri paylaşmak istiyorum. Gerekirse kimse ilgilenmesin sıkıntı değil, belki bazı arkadaşlarımızın ilgisini çeker ayrıca sevdiğim ve önerdiğim filmleri başkalarının izlemesi beni çok mutlu ediyor. Film kıtlığı çekiyorsanız arada konuma bakmanızı öneririm çünkü kuytu köşede kalmış, çok fazla ön planda olmayan filmleri sizlerle paylaşacağım. Önerdiğim filmlerin altına kısa bir şekilde konularını yazıp, film hakkında genel bilgiler vereceğim. Her gün 1 ya da 2 film eklerim gibi geliyor. Herkese iyi akşamlar dilerim.

1) Oslo, August 31st

IMDB Puanı=7.7
    Metascore=84
    Benim Puanım=8/10
    Tür=Dram
    19 tane ödül kazanmış,19 tanede adaylığı bulunmaktadır.

Konu: Uyuşturucu bağımlısı Anders,tedavi olmak için rehabilitasyon merkezine başvurur.Tedavi programının bir süreci olarak,iş görüşmesi yapması için bir günlüğüne izin verilir.Ancak Anders'in başka planları vardır.

2) Notes on a Scandal

IMDB Puanı=7.4
    Metascore=73
    Benim Puanım=7.5
    Tür=Dram,Gerilim

Konu:İki kadının ihanet ve ihtiyaçları anlatan bir dramın içinde yaşadıkları psikolojik bir gerilim hikayesi... Londra’da bir orta öğretim okulunda demir yumruk olarak tanınan , disiplinli ve münzevi kişiliği ile dikkat çeken Barbara Covett (Dame Judi Dench), uzun yıllardır kendisine yakın tek bir dostu olmayan yalnız bir kadındır. Kedisi Portia dışında Barbara’nın yanında kimsesi yoktur. Fakat hayatı, çalıştığı okula yeni gelen sanat öğretmeni Sheba Hart’ın (Cate Blanchett) varlığı ile değişir. Sheba Barbara’nın yıllrdır beklediği sıcak ve nazik dosttur. Fakat ona yakınlaştıkça öğrendikleri ilişkilerini sarsacaktır. Sheba öğrencilerinden biri ile (Andrew Simpson) aşk ilişkisi yaşamaktadır. Barbara Sheba’nın bu sırrını kocasına söylemekle tehdit edecek ve hayatının gidişatını değiştirecektir. Herkesin bir sırrı vardır Barbara’nın da öyle... Ve sırlar iki kadının hayatlarının kesişme noktasıdır.

3) Little Miss Sunshine

IMDB Puanı=7.8
    Metascore=80
    Benim Puanım=7.2
    Tür=Dram,Macera,Komedi
    2 Oscar ödülü dahil toplam 70 ödül kazanmış, 111 adaylığı bulunan bir film.

Konu:Hoover ailesinin her bireyi denemekten yılmayan sıcak insanlardır. Bir Volswagen minübüse doluşup ailelerinin en küçük bireyinin hayalini gerçekleştirmek için California’ya doğru yola çıkarlar. Bu üç günlük traji komik yolculuk sürprizlerle ve aile fertlerin hayal bile edemeyeceği bir sonla tamamlanacaktır. Küçük Gün Işığım bilinen kalıpları kıran bir Amerikan yol komedisi.

4)The Hidden Face

IMDB Puanı=7.4
    Benim Puanım=7.5
    Tür=Gerilim,Gizem,Psikolojik
    Ödüllü bir filmdir.

Konu:Adrian yetenekli bir orkestra şefidir. Sevgilisi Belen ile birlikte yaşayan Adrian, Belen’den gelen bir video mesajıyla yıkılır. Belen, artık onunla birlikte olamayacağını söyleyerek Adrian’ı terk etmiştir. Belen, bıraktığı mesaj sonrasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Adrian terk edilmenin acısını yaşarken, bir yandan da Belen’i aramaya koyulur. Fakat tüm uğraşları boşunadır. Zaman geçtikçe Belen’in yokluğuna alışır. Bir süre sonra hayatına yeni birini alan Adrian yeniden mutluluğu yakalamıştır. Tam hayatını yoluna koyduğunu düşündüğü anda gizemli kayboluşun ardındaki gerçekler ortaya çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AriGoldd -- 18 Temmuz 2019; 23:25:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.