arkadaşlar ben şu forumlara yazı yazmaya hatta yazıları okumaya korkar oldum. madem birşeyler paylaşmak istiyorsunuz film elştirilerini ''çok iğrençti , çok kötü, paraya yazık , sakın gitmeyin '' gibi sözlerle kesmeyin. neden kötü onu yazın bari. çünkü şu yazıyı okuyan herkesi etkiliyorsunuz..bu tip kestirip atmaları okuyoruz sonra tepki gösterince tartışma oluyor keyfimiz kaçıyor. gerek yok herkes eleştirisini adam gibi yaparsa herkes mutlu olur diye düşünüyorum..
**bide herkesin zevki farklıdır.eleştirilere aşırı tepki gösterip kırmayalım birbirimizi..
***sözümü kimse üzerine alınmasın.. hep yazmak istiyordum bunu şimdi yazdım
saygılar:)
Ben kendi adıma bir filmle ilgili yorum yapacaksam eğer filmi beğenmediysem neden beğenmediğimi yada beğendiysem neden beğendiğimi az da olsa açıklamaya çalışıyorum,ancak film hakkında sadece ''çok kötü,sakın gitmeyin vs.'' gibi şeyler yazanların da yazdıklarını pek önemsemiyorum açıkcası,çünkü benim o filmi izlemem de yada izlemememde etkili olacak faktör sadece burada yazılanlar değil,çünkü sizin de dediğiniz gibi herkesin zevkleri farklıdır başkasının beğenmediği bir filmi ben beğenebilirim,ayrıca dediğim gibi film hakkında sadece ''çok kötü'' yazan birisi benim gözümde film izlemekten pek anlamayan birisidir o yüzden o kişinin ne yazdığını umursamam.
doğrusunda hocam film eleştirilerinin çoğu bu tip yazılarla dolu ister istemez etkiliyor insanı. Bende diyorum ki eğer dikkat edilirse bu tip boş yazıları okumak zorunda kalmayız..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme