Şimdi Ara

Film evreninde en iyi hulk ve en kötü hulk hangisi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ulan mark rufloo bu yazıyı okusu cidden yazık adamın hiç bir suçu yok adam seneryoyu uyguluyor ayrıca eric bananın hulku thanosa kafa tutsaydı nasıl ağladığını görürdün çünkü eric banada seneryoyu uygulamak zorunda sadece bazen ufak doğaçlama yapabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 23 Mayıs 2018; 16:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten hulkun dönüşmemesi çr lere gönderme çizgi Romandada oluydu böyle ilk karşılaştıklarında dayak yiyiyodu sonra bidaha dönüşmüyodu sonra thanosu tekrar görünce dönüşüyordu diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Man_Of_Steel

O bombalar en fazla country level

Surtur en kötü planet level (ragnarokun sonunda)

Hatta daha güçlüdür multi planet felan
    bu planet level ları ne oluyor? açıklar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Ghost Rider. -- 23 Mayıs 2018; 21:13:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

Surtur abd ordusunu bırak tüm dünyadaki orduyu tek eliyle alır ( filmdekinden bahsediyorum surtur için )

Yenikmezler 1 de tam olarak hulk yendi yerde yatırıp yumrukluyodu sonra jet hulkun dikkatini başka yöne çekmeyi başardı filmleri daha dikkatli izlemeni tavsiye ederim
    hocam sen çok abartıyorsun.surturun sadece boyutu büyük.hidrojen bombasından üstelik kuzey korenin yolladığı bir nükleer başlıklı füzeden nasıl sağ çıksın? tamam kara ordularını yenebilir ama nükleer başlıklı bombalardan füzelerden sağ çıkamaz bence surtur.
  • .Ghost Rider. . kullanıcısına yanıt
    Ulan nükler bomba surturu mu yenicek surturu odin force thoru tokatlıyanan asgard ordurunu yenen hela dayi yenemiyorken nükler bombalar mı surturu yenicek hela bile dünyadaki tüm orduları yenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: .Ghost Rider.

bu planet level ları ne oluyor? açıklar mısın?

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/buster-terimleri--132631834

Burada detaylı anlatılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 23 Mayıs 2018; 21:18:20 >
  • quote:

Ulan nükler bomba surturu mu yenicek surturu odin force thoru tokatlıyanan asgard ordurunu yenen hela dayi yenemiyorken nükler bombalar mı surturu yenicek hela bile dünyadaki tüm orduları yenebilir
    hela nasıl dünyadaki tüm orduları yensin sen çar bombası ne biliyor musun? bir araştır.hiroşimaya atılan atom bombasından binlerce kat daha güçlü.ruslar 60 larda attılar yerde kreter oluşturduhelada surturda o bombadan sağ çıkamaz.bak araştır diyorum ondan sonra gel konuş bombanın adı çar bombası hidrojen bombasıda deniyor.
    Lütfen beni güldeeme 7 diyarın yöneticisi odinin ordusunu hela tek başına çöketti sen gelmiş şu bu bombası diyorsun yazmadan önce rakı mı içiyorsun anlamadım

• quote:

Lütfen beni güldeeme 7 diyarın yöneticisi odinin ordusunu hela tek başına çöketti sen gelmiş şu bu bombası diyorsun yazmadan önce rakı mı içiyorsun anlamadım
    yav hela dövüş yeteneğiyle orduyu yendi.helada etten kemikten o bombalar helayı nasıl öldürmesin?
    Ya cidden yazmadan rakı içiyorsun ulan thanos geldiğinde bomba niye atmadılar o da etten kemikten değil mi

• quote:

Ya cidden yazmadan rakı içiyorsun ulan thanos geldiğinde bomba niye atmadılar o da etten kemikten değil mi
    dostum sen hala anlamadın mı? thanos geldiğinde masum insanlarda olduğu için bomba atmadılar.ayrıca thanosun geldiğini sadece the avengers biliyordu.
    usta piramite benzer bir şey düşüyordu içinde thanosun ordusu vardı onlar düşünce radara yakalanır ayrıca savaşta insanlar düşünülmez

Rakı içerken müslüm gürsesi dinle daha komik şeyler yaxarsın

• savaşta insanlar düşünülür niye düşünülmesin? thanosun ordusunun karşısında ordu olduğu için bomba atmadılar.
  • Lütfen birisi yardım etsin

• quote:

Rakı içerken müslüm gürsesi dinle daha komik şeyler yaxarsın
    Müslüm gürses ölmedi mi lan?
    Ulan zaten savaş wakanda da insanlar az olanlar asker her savaştada ne kadar kayıp olacak olsada en iyi ihtimali uygularlar

Şarkıları ölmedi

• film mantığı işte.mantık hatalarıyla dolu.gerçek hayatta olsa çoktan bomba atarlardı.ama filmde atmıyorlar.çünkü çizgi roman mantığına göre ilerliyor.fantastik edebiyat forumunda biri çizgi romanlar için zekayı gerileştirici şeyler demişti.boşuna dememiş
    İyi o bombayı atmamışlar yoksa thanos gülmekten ölürdü senin dediğin bombalar surtur vb gibilere işlemez adam 2 hamleyla asgardı yok etti dünyayıda öyle yok eder

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.