Şimdi Ara

Film için bilgisayar önerii???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar film için bilgisayar almayı düşünüyorum, oyun oynamiyorum bi arkadaşimhttp://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-z5070-59-432079-notebook-pmu332985 bunu önerdi. full hd olduğu için. Benim sorum film için fazla mı? Benim için i5 ya da i7 olmasi fark eder mi?
    Hedeflerim amacima uygun olması. 2000 liralik özelliklerini kullanmayacağım bi bilgisayar almaya gerek yok. Sizin önerdiğiniz bi bilgisayar var mı ve lenovo nasil bi markadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece film izlemek işin fazla bir bilgisayar. Ama benim gibi özel codecler artı madvr lav filter falan kullanıyorsanız anca yeterli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedece film izlemek için bence core i7 fazla gelir. i5 yeter artar bile. Ama film convert, dönüştürme, codec değiştirme vs yapacaksanız core i7 olması avantaj sağlayabilir. Lenovo iyidir. Bende bunun i5 olan modeli var. Ekranı falan güzel. Ful HD. Görüş açıları bakımından tipik LCD ekran özelliğinde.

Eğer filmi kısa mesafede birden fazla kişi izliyorsanız IPS ekran olan laptopların görüş açıları daha iyi oluyor bilginiz olsun. Ama bu Lenovo'nun görüş açılarında da sorun yok yani. Rahat rahat film izletir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.