Şimdi Ara

Film izlemek ve altyazı indirmek isteyenler için siteler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
11.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Juan Martín del Potro

quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

quote:

quote:

bu tip film izleme siteleri yerine açıyorum torrenti yazıyorum istediğim filmin ismini,indireceğim görüntü kalitesini seçiyorum ardından filmi bsplayer ile açıyorum zaten altyazıyı kendisi buluyor.en rahatı bu bence.partlar arası geçişle,reklamla,videonun dolmasını beklemekle,çamur görüntü kalitesiyle uğraşılmaz.

Bahsettiğin torrent programının ismi nedir bende u torrent var sanırım öyle bir özelliği yok

torrenti açıyorum derken torrent sitesini açıyorum demek istemiştim

Hocam, sende yify-torrents sitesindenmi indiriyorsun filmleri

hayır,kickasss ve zamunda'dan indiririm filmleri daha önce hiç yify den indirmedim.şimdi yify nin sitesinde girdim birşey dikkatimi çekti: 900MB lık film nasıl 720p,1.80GB lık film nasıl 1080p oluyor ??

@Juan Martín del Potro

Türkçe dublaj ve yerli filmler için leechturk ve torrentcell i kullanıyorum,tavsiye ederim

zamundaya sanırım her zaman üye olunamıyor bahsettiğin site şumu zamundatorrent bu sitelerden türkçe dublaj için ve orjinal film için hangi siteleri önerirsin

http://zamunda.net/

zamunda da Türkçe dublaj bulamazsın,orjinal dilde ve Bulgar sitesi olduğu için Bulgarca dublaj filmler vardır.

Türkçe dublaj içinhttp://www.leechturk.com/ ü öneririm.Üye olmak için referans gerekiyor sanırım,pm at yollayayım referans.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetc511

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetc511

HD video indirmek 5 6 saat benim netle :D en iyisi dvdciden alip izlemek 4 tanesi 5 lira bizim burda :D

Ucuzmuş Filmlerin kaliteleri iyiyse güzel Tanesi 1 lira, biriside hediye

Tanesi 1.25 lira oluyor :DD 4 tanesi 5 lira 5 tanesi 4 lira degil

yanlış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Haziran 2013; 19:49:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bu tip film izleme siteleri yerine açıyorum torrenti yazıyorum istediğim filmin ismini,indireceğim görüntü kalitesini seçiyorum ardından filmi bsplayer ile açıyorum zaten altyazıyı kendisi buluyor.en rahatı bu bence.partlar arası geçişle,reklamla,videonun dolmasını beklemekle,çamur görüntü kalitesiyle uğraşılmaz.

Bahsettiğin torrent programının ismi nedir bende u torrent var sanırım öyle bir özelliği yok

torrenti açıyorum derken torrent sitesini açıyorum demek istemiştim

Hocam, sende yify-torrents sitesindenmi indiriyorsun filmleri

hayır,kickasss ve zamunda'dan indiririm filmleri daha önce hiç yify den indirmedim.şimdi yify nin sitesinde girdim birşey dikkatimi çekti: 900MB lık film nasıl 720p,1.80GB lık film nasıl 1080p oluyor ??

@Juan Martín del Potro

Türkçe dublaj ve yerli filmler için leechturk ve torrentcell i kullanıyorum,tavsiye ederim

zamundaya sanırım her zaman üye olunamıyor bahsettiğin site şumu zamundatorrent bu sitelerden türkçe dublaj için ve orjinal film için hangi siteleri önerirsin

http://zamunda.net/

zamunda da Türkçe dublaj bulamazsın,orjinal dilde ve Bulgar sitesi olduğu için Bulgarca dublaj filmler vardır.

Türkçe dublaj içinhttp://www.leechturk.com/ ü öneririm.Üye olmak için referans gerekiyor sanırım,pm at yollayayım referans.

teşekkürler bir bakayım siteye

• YIFY torrent bu sıralar baya popüler.. İndirecekseniz oradan indirin torrentleri. baktınız orada yok film girin ****.sx'e hepsi mevcut.. şuana kadar hiçbir filme altyazı bulamadığım olmadı.. Ica Age - Shrek gibi kaliteli animasyonlarıda seviyorum tabi bunları dublajlı izlemek gerek o yüzden birde internet download manager var buluyorum sitenin birinden filmi HD olarak sonra onuda indiriyorum :)

IDM'yi torrent ile uğraşmak istemeyenlere ama filmleri indirip izlemek isteyenlere tavsiye ederim.
  • yabancı sağlam torrent siteleri . 1377x , kat.ph . Torrents .
    Türk torrent siteleri
    Türktorrent.Biz
    Türk nova
    (bu siteler davetiye kodu istiyor. )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.