The Butterfly Effect'i izledim Se7en'i izleyeceğim, önerim için teşekkür ederim
Professional Geek
kullanıcısına yanıt
oldeuboi'yi beğendiyseniz, üçlemenin diğer filmlerini de öneririm. tam olarak aynı çıtaya çıkamasalar da sizi tatmin edeceklerdir.
Pulp Fiction.
quote:
Orijinalden alıntı: John Mayer
Pulp Fiction.
en yakın zamanda izleyeceğim güzel bir polisiye filmine benziyor sağol
quote:
Orijinalden alıntı: ozan408
quote:
Pulp Fiction.
Hocam polisiye değil, sürekli bir kovalamaca bekleme yani. Ama izleyebileceğin en orijinal filmlerdendir, beğeneceğine eminim. Rica ederim.
quote:
quote:
quote:
Pulp Fiction.
Hocam polisiye değil, sürekli bir kovalamaca bekleme yani. Ama izleyebileceğin en orijinal filmlerdendir, beğeneceğine eminim. Rica ederim.
en yakın zamanda izlerim o zaman dostum polisiye sevmiyordum ama biraz araştırdım beklediğimden farklı
quote:
iyi geceler arkadaşlar, ben genelde orjinal filmleri severim örneğin;
The Prestige Inception The Truman Show Fight Clup Lucky Number Slevin A Beautiful Mind
Şu anda aklıma gelen bunlar izlemediyseniz izlemenizi öneririm, bu filmler gibi önereceğiniz filmler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam söylediklerimin yanı sıra The Departed'ıda öneririm.
Professional Geek
kullanıcısına yanıt
dostum bu nasıl bir film biraz araştırdım ama tam kestiremedim?
quote:
dostum bu nasıl bir film biraz araştırdım ama tam kestiremedim?
Jack Nicholson ve Leonardo DiCaprio ve Matt Damon gibi çok kaliteli aktörler ve Martin Scorsese gibi hala yaşayan en iyi yönetmenlerin olduğu İrlanda mafyası-polis konulu polisiye olmayan suç filmi.
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Geek
quote:
The Prestige Inception The Truman Show Fight Clup Lucky Number Slevin A Beautiful Mind
Şu anda aklıma gelen bunlar izlemediyseniz izlemenizi öneririm, bu filmler gibi önereceğiniz filmler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Beyni az kastıran mindf/ck filmleri seviyorsanız, bir vites daha yukarı alıp hiç bir şey anlamama ihtimalinizin olmadığı Lost Highway ve dediklerinize benzer olan Oldeuboi'yi öneririm(Orijinal, Kore versiyonu).
Hiç bir şey anlamama ihtimali derken?
Professional Geek
kullanıcısına yanıt
oyuncuları yeter not aldım en yakın zamanda izleyeceğim hocam, Lucky Number Slevin'ı izlemiş miydiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Amerigo Vespucci
quote:
quote:
Beyni az kastıran mindf/ck filmleri seviyorsanız, bir vites daha yukarı alıp hiç bir şey anlamama ihtimalinizin olmadığı Lost Highway ve dediklerinize benzer olan Oldeuboi'yi öneririm(Orijinal, Kore versiyonu).
Hiç bir şey anlamama ihtimali derken?
Şu karakter gerçek miydi filan
quote:
oyuncuları yeter not aldım en yakın zamanda izleyeceğim hocam, Lucky Number Slevin'ı izlemiş miydiniz?
İndirdim, daha izlemedim.
quote:
quote:
İndirdim, daha izlemedim.
Rush'ı izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme