hemde çookkk. ama gariptir ki herkesin ağladığı babam ve oğlum filminde sadece gözlerim doldu ama yaş akmadı hiç gözlerimden yani ağlamadım...
en son babam ve oğlum da ağladım
aslında ağlamadım yaw gözüme bişey kaçmıştı
Babam ve Oğlum filminde ağladım hemde başından sonuna kadar.. Bir ara film bitsin artık ağlamıyım diye içimden dua ediyordum... Bir de Hz. İsa'nın çilesinin anlatıldığı Tutku filminde çok ağlamıştım.
quote:
Orjinalden alıntı: jrem
Babam ve Oğlum filminde ağladım hemde başından sonuna kadar.. Bir ara film bitsin artık ağlamıyım diye içimden dua ediyordum... Bir de Hz. İsa'nın çilesinin anlatıldığı Tutku filminde çok ağlamıştım.
hah ewet bende o filmde zor tuttum kendimi gerçekten kıpkırmızı olmuştu gözlerim kasmaktan mel gibson gerçekten müthiş bi acıtasyon örneği sunmuş.. yani sonuç : gözyaşı din dil ırk tanımıyo..
İtiraf ediyorum.Schindler list ve requiem for a dreamde ağlamıştım.
Derin Darbe ve Armhageddon'da hüngür hüngür ağlamıştım.Bide Yeşil Yol'da
Jim Carrey-Aman tanrım gülmektengözlerimden yaş geldi..
quote:
Orjinalden alıntı: RaCoN
euheuheuehuhe buda doğru aynen benimde demi lem rybczynski
salya sümük ağlamadım ama hayat güzeldir ve mustafa hakkında herşey'de gözlerim dolmuştu...
babam ve oglumda aglamistim bi filmde ilk kez bu kadar cok duygulandim
birçok filmde ağladım..eski türk filmleri de buna dahil..
en çok moulin rouge' da ağlamıştım..
Hayat güzeldir,babam ve oğlum ,dancer in the dark ,piyanist ,yeşil yol , requiem for a dream şimdilik hatırladıklarım,hıçkıra hıçkıra ağlamıştım yaffs
quote:
Orjinalden alıntı: fbozzy
quote:
Orjinalden alıntı: RaCoN
euheuheuehuhe buda doğru aynen benimde demi lem rybczynski
harbi be fbozzy, gülmekten ama yaş kaybetmiştik, hey gidi günler
piyanistte içim çok burkuldu gözlerim doldu... ve truvada patroklos ve hector öldüğü zamanda gölerimin dolduğunu hatırlıyoorum...
Leon filminde çok duygulanmıştım en sonda adam ölüyodu galiba da kız gidiyo yaa
Son noktaya çok geldim ama gözümden hiç yaş akmadı
leon,hayat güzeldir,selvi boylum al yazmalım,gönül yarası..
sadece eşkıya filmini izlerken birşeyler olmuştu...
@aceventura avatar hoş olmuş
erkek adam ağlamaz valla erkeklikle alakası yok ama ağlamadım gerçi bunda duygusal filmleri pek izlemememin de etkisi var yoksa ben kendimi biliyorum garanti ağlarım