Şimdi Ara

Film klasörleriniz için simgeler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
31
Favori
28.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bunları kendim için nette bulamadıklarımdan başlayarak yaptım bugün. zamanım olursa bitince hepsini upload etmeyi düşünüyorum.

ayrıca fikirleriniz önemlidir benim için fikir belirtirseniz ya bırakayım ya devam edeyim nasıl olmuş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishCoder -- 6 Ekim 2014; 15:28:49 >

• TurkishCoder kullanıcısına yanıt
    Hocam uğraşmısınıziyi güzel ama resimler çok sade geldi bana. Zevkler tartışılmaz o da sizin zevkiniz buda benim zevkim. Şu resimler gibi yapsanız daha hoş olur.
     Film klasörleriniz için simgeler  Film klasörleriniz için simgeler  Film klasörleriniz için simgeler
     Film klasörleriniz için simgeler  Film klasörleriniz için simgeler

• Arkadaşlar rica etsem ikonlarınız paylaşabilirmisiniz.

Elinde olan herkes paylaşırsada çok sevinirim.
  • laptap yanimda değil geldiğinde paylasirim tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis_Majoris_Vy -- 9 Ekim 2014; 21:44:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu iconları nasıl yapıyoruz biri açıklarsa çok sevinirim. . . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreminical

Film klasörleriniz için simgeler

Dün 3 saatimi aldı, hepsini kendim yaptım iconların. Ama değdi :)

hocam bunu templatesini uploadlarmısın?
  • Çalışmalar güzel ama merak ettiğim bir nokta var. Klasörün yeri değişirse ya da Klasörü başka bir HDD'ye kopyalarsanız biçim aynı kalıyor mu? Ya da kopyalasanız bile klasör resminin değişmesini engelleyebileceğimiz bir formül var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edolin

Çalışmalar güzel ama merak ettiğim bir nokta var. Klasörün yeri değişirse ya da Klasörü başka bir HDD'ye kopyalarsanız biçim aynı kalıyor mu? Ya da kopyalasanız bile klasör resminin değişmesini engelleyebileceğimiz bir formül var mı?

evet simgeler degisiyor.fakat klasor icinde bi dosya olusturuyosun simge kaybolmuor...dosya nasil oliyo unuttum fakat cd lerdeki autorun tarzi bi seydi....

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

Çalışmalar güzel ama merak ettiğim bir nokta var. Klasörün yeri değişirse ya da Klasörü başka bir HDD'ye kopyalarsanız biçim aynı kalıyor mu? Ya da kopyalasanız bile klasör resminin değişmesini engelleyebileceğimiz bir formül var mı?

evet simgeler degisiyor.fakat klasor icinde bi dosya olusturuyosun simge kaybolmuor...dosya nasil oliyo unuttum fakat cd lerdeki autorun tarzi bi seydi....

Üstad bana yol gösterdin. Bende biraz araştırma ile buldum.

desktop.ini dosyası oluşturarak yapıyormuşuz. İlgine teşekkürler,
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

Hocam uğraşmısınıziyi güzel ama resimler çok sade geldi bana. Zevkler tartışılmaz o da sizin zevkiniz buda benim zevkim. Şu resimler gibi yapsanız daha hoş olur.
     Film klasörleriniz için simgeler  Film klasörleriniz için simgeler  Film klasörleriniz için simgeler
     Film klasörleriniz için simgeler  Film klasörleriniz için simgeler

filmlerin isimlerinin orjinali gibi nasil yazdiniz....

• uçanBalık kullanıcısına yanıt
    Bunları ben yapmadım. Deviantart tan aldım. Banada böyle orjinal klasörler lazım.
  • Canis_Majoris_Vy C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bi bakayım.
  • quote:

quote:

quote:

bu dertten bende muzdaribim nasıl yaptınız acaba? ben sürümün harfini not aldım format attıgımda yada başka pc ye taktigımda sürücü harfini eskisi ile aynı yapınca ancak düzeliyor. sizin yöntem nedir ?

• Eline sağlık güzel olmuş
  • teşekkürler.
  • bu klasörleri hark-disk yada flashla başka bilgisayara taşıyınca gözükmüyor bilen varmı.
  • Büyük bir arşivim var. 3 TB civarı. bu klasör iconlarına yeni girişicem fakat yaptığım denemelerde klasör yeri değiştiğinde yada taşındığında kayboluyor. Gizli deskop.ini içeriği değişse bile durum aynı. kalıcı olarak nasıl sabit tutabiliyoruz. tüm arşiv Harici HDD içerisinde.

Bu işe girişince uzun sürsede olabildiğince filmi bu şekilde yapma niyetindeyim ama o kadar uğraş sonucunda hepsinin birden klasik sarı klasöre dönmesi beni çıldırtabilir.
  • 2TB harddisk içi full 1080p ve 3D filmlerim var iconları nasıl sabit yapacaz pc çıkarınca tv takınca iconlar normal klasör olarak gözüküyor?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.