arkadaşlar bir film sitesi açmayı düşünüyorum, internette sınırsız olunca, yüzlerce binlerce film upload edeceğim siteye. e haliyle bir dünya konu açılacak (forum olacak kendileri tasarımıma göre), hem film konuları, hem oyun, hem konudışı konular, hemde işte bilgisayar, elektronik gibi bir dünya çeşitli konu hakkında bölümler ve konular açılacak, yorumlar yazılacak, resimler paylaşılacak, fragman'lar paylaşılacak, daha önemlisi çok büyük boyutlu, hem hd, hem 1080p, 760p gibi yüksek çözünürlüklü, uzun süreli (1 saat olur, 2 saat olur o civarlarda) film paylaşımları olacak sürekli, hep güncellenecek ve hep yenileri eklenecek.
benim sorum ise şu, benim hangi host paketinden almam durumunda, benim işimi hayli hayli görür?
şu paket yetermi, çünkü başka paket yok bi üst seviyede...?
görüş önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
Benım elımde hostıng var forumda kurarım ustune ıstersen sen sadece alan adını al yeter 20tl e yaparım hepsını
yalnız host ödemelerini yıllık değil, aylık yapmak isyiyorum. forumu vs. ben kurarım. alan adınıda alırız sorun olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: OTANTIK
yalnız host ödemelerini yıllık değil, aylık yapmak isyiyorum. forumu vs. ben kurarım. alan adınıda alırız sorun olmaz.
onu host şirketiyle konuşayım ben sanırım sorun olmaz zaten şuan 1 senelik ödenmiş vaziyette.
hocam filmleri eğer kendi hostunuza upload edecekseniz host firmaları normal host paketlerine yada resellere izin vermezler çünkü yurtiçi lokasyonda hosta mp3,film vs. yüklemek hem yasal değil hemde çok cpu kullanır ama bir vps/vds/dedicated alırsanız yönetiminiz hem daha kolay olur hemde sitenizde pek sıkıntı yaşamazsınız ve özellikle tanınmış host firmalarıyla çalışmaya özen gösteriniz
vps vds nasıl olacakki, yani windows bi vps aldığım zaman, hostu oradan nasıl kullanabileceğim? benim bildiğim vps ve vds gibi paketler online oyunlar için kullanılan birşey, cod, silkroad, mu, ultima, ko gibi hatta. site için nasıl kullanılacağı hakkında bir fikrim yok?
vps yazılımsal olarak bölünmüş vds ise fiziksel olarak bölünmüş sunuculardır. oyun sunucusu olarakta kullanabilirsiniz hosting ihtiyacınız içinde kullanabilirsiniz onları. eğer bu konularda pek bilginiz yoksa fullmanaged hizmeti alabileceğiniz sağlam bir firma ile çalışın sıkıntı yaşamayın derim
hocam bunlar sadece birkaçı özellikle sıkıntı yaşamayacağınız nadir şirketlerdir bunlar ki verdiklerimin birkaçı Türkiye'de adı herkes tarafından ezberlenmiş firmalardır.işinize yaraması dileğiyle iyi çalışmalar dilerim..
ben firmamı buldum :) bunlarla da görüştüm ama aylık ödeme kolaylığı yada başka bazı konularda kolaylık yapmıyorlar, webarısı gerçekten çok yardımcı oldu, aylık belli bir miktarda 24gb alan, 240gb trafikli linux reseller alacağım + domain. şimdi bana sadece webmaster ve tasarımcı gerekiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: OTANTIK
ben firmamı buldum :) bunlarla da görüştüm ama aylık ödeme kolaylığı yada başka bazı konularda kolaylık yapmıyorlar, webarısı gerçekten çok yardımcı oldu, aylık belli bir miktarda 24gb alan, 240gb trafikli linux reseller alacağım + domain. şimdi bana sadece webmaster ve tasarımcı gerekiyor :)
Forum kurulacaksa forum kurulumu , eklenti kurulumu,tema kurulumu , kategori ekleme 20 TL'e hepsini yaparım hocam. Öğrenciyim para lazım .
yok usta hepsini yapabiliyorum allaha şükür fazlasıyla bizde öğrenciyiz yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme