mesela bence transparan bg yapma bg resmin kalsın ama içeriklerin olduğu kızmı bir çerçeve içerisine al ve bg rengini beyaz yap bg resmin sadece sağdan ve soldan görünsün. içeriklerin böylece daha göze görünür olacaktır...
2. si film afişlerini alt alta sıralamak yerine her satırda iki tane gelecek şekilde sıralarsan ve biraz daha küçültürsen de siten daha derli toplu olacaktır...
tavsiyelerim bunlar.
Kolay Gelsin
bende tam bunu duşunuyodum kardeşim diğer film sitelerinden gordugum de bu gibi hem reklam daha cok gozukur
hmm kardeşim baktim ben dun bunun gibi birşey hazırlamıştım ama tum sayfaları hazırlamam 1 2 haftamı alacak birki hafta içerisinde sitem mukemmel olacak kardeş cok teşekkur edeirm tavsiyelerin içinde :)
kardeş senin soylediğin gibi yaptim bak istersen
sitenin tasarimi tamamen değişti ve güzelleşti bi bakin arkadaşlar
haydi arkadaşlar istediğiniz filmleri soyleyiniz
vali filmini sitemizden şuan izleyebilirsiniz bir zamanlar cok sevilmişti sitemize şimdi eklendi
evet günlük aktif sayim sayenizde 300 lere cikmiştir cok teşekkur edeirm umarim herkes istediği filmi sitemde bulur
varmi başka film isteyen?
vidyodaya yada onun gibi hd kalitesinde bir yere yüklersen filmleri daha çok verim alırsın.biliyorum hemen silinir ama.bu tür sitelerde görüntü kalitesi önemli.kolay gelsin.