Şimdi Ara

FİLM TAVSİYELERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oscar alanlardan Ray'i çok beğendim. Jamie Foxx Collateral'de de güzel oynamıştı. Closer'ı da beğendim. Ama her zevke göre değil. Dört kişi arasında geçiyor, zaten tiyatro uyarlamasıymış. Kral Artur'a çok uymamıştı ama Closer'da Clive Owen müthiş.
    Oscar alamayanlardan Finding Neverland fena değil. (Ben Peter Pan'ı çok severim de )
    Bir de Lemony Snicket's hoşuma gitti, biraz fantastik film seviyorsan.
    Bu arada Hero'yu tavsiye etmişler seyretmediysen görmek lazım.
    American History X'i ben de çok beğenmiştim. O filmden sonra bir daha Edward Norton'un oynadığı filmleri kaçırmamaya çalıştım.
  • Tavsiyeler için teşekkürler. Ben heroyu hiç ama hiç beğenmedim. Sadece hikayesi ve çekim tknikleri olarak beğendim. Jet li'nin oynadığı her filme ön yargıyla bakmaya başlayacağım artık. The one da dahil her iğrenç senaryolu filmde oynamaya başladı
  • Yüzyılın Fırtınası
    muhteşem bir film
    steven spielberg' ün bir kitabından uyarlama
  • kapımdaki düşmanı bence izlemelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gundogu

kapımdaki düşmanı bence izlemelisin

Enemy at the gates 99 yapımı bir film olmalı. 2000 de sinemada izlemiştimde. Kapımdaki düşmanı beğendiysen Kardeşler Takımı cdlerini izlemelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan1453

the punisher, man on fire de güzel flimler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

Yüzyılın Fırtınası
    muhteşem bir film
    steven spielberg' ün bir kitabından uyarlama

Dostum o film henüz çıkmadı. Haziranda çıkacakmış
  • Collateral.. Tom Cruse ve Jamie Foxx çok iyi oynuyorlar. Hikaye bence gayet güzel ama kurguda ufak tefek gözebatan yerler olmuş. Ama en beğendiğim yönü görüntüleriydi. Bazı yerlerde özellikle Vincent'ı (tom Cruse) ve Los Angeles'ı öyle güzel çekmişler ki görüntü yönetmeninin önemini bu filmde anlayabildim ilk defa.
    Genel olarak çok iyi oyunculuk, iyi senaryo, iyi görüntü ve dozajı iyi ayarlanmış çok iyi aksiyon var. Tavsiye edebilirim.. (Tom Cruse yakışıklı jön rollerinden sıyrıldıkça kendini aşıyor bence

Bu arada ben animasyonları da es geçmeyin derim. Mesela İncredibles izlenmeye değer. Karakterler gerçekten çok güzel çizilmiş ve oynanmış. Komedi yetişkinlere göre.8-10 yaş düzeyinde kalmıyor yani. Eğlencelik iyi oluyor böyle filmler.

American HistoryX de ırkçılık üzerine gayet güzel bir filmdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruk -- 9 Mart 2005, 8:32:38 >

• kevin spacey-edward norton-samuel l jackson filmlerine bir bak derim..ayrıca kimlik (identity )-white noise-xmen1-2-12 maymun-yüzyılın fırtınası(4cd)-hayalet süvari-hulk-hellboy-i robot-national treasure-kuraldışı-the forgetten-gizli pencere-mançuryalı aday-training day-güneşin gözyaşları-spy game-hesaplaşma(dark blue)-13 hayalet-cellular-blade3-resident e2-..korku türünden hoşlanıyorsan japonlar piyasaya hakim ..ben 4 tane izledim hepsinide beğendim onlara bir bak...valla aklıma gelenler ve cd kutumda bunlar var...13.savaşçı-frekans-equibilium--gibi filmlerde var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: scott

kevin spacey-edward norton-samuel l jackson filmlerine bir bak derim..ayrıca kimlik (identity )-white noise-xmen1-2-12 maymun-yüzyılın fırtınası(4cd)-hayalet süvari-hulk-hellboy-i robot-national treasure-kuraldışı-the forgetten-gizli pencere-mançuryalı aday-training day-güneşin gözyaşları-spy game-hesaplaşma(dark blue)-13 hayalet-cellular-blade3-resident e2-..korku türünden hoşlanıyorsan japonlar piyasaya hakim ..ben 4 tane izledim hepsinide beğendim onlara bir bak...valla aklıma gelenler ve cd kutumda bunlar var...13.savaşçı-frekans-equibilium--gibi filmlerde var...

Bütün filmleri yazmışsın maşallah..
  • er ryanı kurtarmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: fruk

quote:

Orjinalden alıntı: scott

kevin spacey-edward norton-samuel l jackson filmlerine bir bak derim..ayrıca kimlik (identity )-white noise-xmen1-2-12 maymun-yüzyılın fırtınası(4cd)-hayalet süvari-hulk-hellboy-i robot-national treasure-kuraldışı-the forgetten-gizli pencere-mançuryalı aday-training day-güneşin gözyaşları-spy game-hesaplaşma(dark blue)-13 hayalet-cellular-blade3-resident e2-..korku türünden hoşlanıyorsan japonlar piyasaya hakim ..ben 4 tane izledim hepsinide beğendim onlara bir bak...valla aklıma gelenler ve cd kutumda bunlar var...13.savaşçı-frekans-equibilium--gibi filmlerde var...

Bütün filmleri yazmışsın maşallah..

hepsinide izledim ve öneririm ..belli bi kalitenin üstündeler bence.....izlediğim filmleri yazdığım bir bloknot vardı dua et onu bulamadım

• Yüzyılın fırtınasını izleyelim bakalım. Constantine i indirdim en son ben beğenmedim. Biraz yapmacık olmuş. Sanki Şeytanın Avukatından araklanma
  • ButterfLy eFFect KesinLikLe isLe.
    I Robot
    Kor
    VAn HeLsinG
  • Köy
  • memento+ eğer bulabilirsen "1000 corpses on the house" orjinal ismi kesinlikle sonuna kadar gerilim... böyle bir film daha önce izlediğini zannetmiyorum..
  • biraz önce constantine den geldim tavsiye ederim değişik bi film...
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratcan

SABA cok iyi televizyon

walla nedendir bilmiyorum tavsiyelere bakarken bunu okuduğumda yarıldım gülmekten..

• bu arada "the ring" i tavsiye edrim cevapsız aramayı sakın izleme(benden sana tavsiye)
  • The Crow
    The Crow:City Of Angles
    The Crow:Salvation
    The Crow:Wicked Prayer 2005 sonu gösterimde

The Ring
    The Ring 2 18 martta gösterimde

Scary Movie
    Scary Movie 3

Titanic

28 days

The Crude/Fırsat amerikan türk ortak yapım.Gokhan kırdar imzalı ödüllü film muzigi seyredemedim.bir dene derim.

...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.