quote:Orijinalden alıntı: BahadrOzturkyokmu kimseBody of Lies Spy Game The Recruit The Assignment The Kingdom Traitor Syriana
quote:Orijinalden alıntı: Thomas AndersonBody of Lies Spy Game The Recruit The Assignment The Kingdom Traitor SyrianaAlıntıları Göster çok saol
quote:Orijinalden alıntı: Thomas Andersonquote:Orijinalden alıntı: BahadrOzturk çok saol rica ederimAlıntıları Göster İnfernal Affairs I,II,III Invisible Target
quote:Orijinalden alıntı: Birceİnfernal Affairs I,II,III Invisible Target Alıntıları Göster The Bourne Supremacy ve Ultimatom u izledin mi? Ayrıca Spy Game filmini tavsiye etmem. 2010 yapımı Salt filmini önerebilirim.
quote:Orijinalden alıntı: Theo AngelopoulosThe Bourne Supremacy ve Ultimatom u izledin mi? Ayrıca Spy Game filmini tavsiye etmem. 2010 yapımı Salt filmini önerebilirim.Alıntıları Göster Kefaret :durgun ama güzel. Pers Prensi Arabalar Monster Inc. Fare Şehri. Hocam birde sevdiğin bir tür falan var mı ben ağırlıklı animasyon izlediğimden şimdi pek yazmak istemiyorum doğrusu The TOURİST'di Bekliyorum ama...
quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm The Bourne Supremacy ve Ultimatom u izledin mi? Ayrıca Spy Game filmini tavsiye etmem. 2010 yapımı Salt filmini önerebilirim. neden tavsiye etmediğini anlmadım..iyi filmdir aslında.
quote:Orijinalden alıntı: thomas_anderson quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm The Bourne Supremacy ve Ultimatom u izledin mi? Ayrıca Spy Game filmini tavsiye etmem. 2010 yapımı Salt filmini önerebilirim. neden tavsiye etmediğini anlmadım..iyi filmdir aslında. Hocam herkes beğenmiş ama ben çok sıkıldım filmde zor bitirdim diyebilirim.
quote:Orijinalden alıntı: Theo Angelopoulosquote:Orijinalden alıntı: thomas_anderson quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm The Bourne Supremacy ve Ultimatom u izledin mi? Ayrıca Spy Game filmini tavsiye etmem. 2010 yapımı Salt filmini önerebilirim. neden tavsiye etmediğini anlmadım..iyi filmdir aslında. Hocam herkes beğenmiş ama ben çok sıkıldım filmde zor bitirdim diyebilirim.Alıntıları Göster Aksiyon bol olan filmleri seviyorum the bourne idenity serisini yeni bitirdim çok hoşuma gitti bu filmleride izliyicem kısa zamanda.
quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm quote:Orijinalden alıntı: thomas_anderson quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm The Bourne Supremacy ve Ultimatom u izledin mi? Ayrıca Spy Game filmini tavsiye etmem. 2010 yapımı Salt filmini önerebilirim. neden tavsiye etmediğini anlmadım..iyi filmdir aslında. Hocam herkes beğenmiş ama ben çok sıkıldım filmde zor bitirdim diyebilirim. zevkler ve renkler tartışılmazmış..saygı duyuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Thomas Andersonquote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm quote:Orijinalden alıntı: thomas_anderson quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm The Bourne Supremacy ve Ultimatom u izledin mi? Ayrıca Spy Game filmini tavsiye etmem. 2010 yapımı Salt filmini önerebilirim. neden tavsiye etmediğini anlmadım..iyi filmdir aslında. Hocam herkes beğenmiş ama ben çok sıkıldım filmde zor bitirdim diyebilirim. zevkler ve renkler tartışılmazmış..saygı duyuyorumAlıntıları Göster Angelina Jolie'nin Salt filmi baya iyiymiş sanırım. Arşivde duruyor ben de izlemedim hala.
quote:Orijinalden alıntı: PowermoveAngelina Jolie'nin Salt filmi baya iyiymiş sanırım. Arşivde duruyor ben de izlemedim hala.Alıntıları Göster new york'ta 5 minare
quote:Orijinalden alıntı: Just be*new york'ta 5 minareAlıntıları Göster http://forum.donanimhaber.com/m_21862680/mpage_12//tm.htm#44702136
quote:Orijinalden alıntı: dodgé http://forum.donanimhaber.com/m_21862680/mpage_12//tm.htm#44702136 baktım oraya fakat macera-aksiyon altında birsürü film var ben böyle gizem casusluk aksiyon tarzı arıyorum
quote:Orijinalden alıntı: BahadrOzturkquote:Orijinalden alıntı: dodgé http://forum.donanimhaber.com/m_21862680/mpage_12//tm.htm#44702136 baktım oraya fakat macera-aksiyon altında birsürü film var ben böyle gizem casusluk aksiyon tarzı arıyorum Alıntıları Göster aradığını bulamadın mı hala
quote:Orijinalden alıntı: Thomas Andersonaradığını bulamadın mı halaAlıntıları Göster Salt ı izlesene arkadaşım güzel filmdir aradığın tarzda.
quote:Orijinalden alıntı: thomas_anderson aradığını bulamadın mı hala Spy Game e baktım pek sarmadı The Assignment hoşuma gitti ama bulamadım internette =/ quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm Salt ı izlesene arkadaşım güzel filmdir aradığın tarzda. Birazdan izliyicem Salt'ı