Bu kampanayadan faydalandım. Cihaz görüntüsü çok güzel. Belgeseller süper. N11 e yazdım az önce . Bir kupon daha istedim. Kabul etmediler. Şiddetle tavsiye ederim.
Bu kampanayadan faydalandım. Cihaz görüntüsü çok güzel. Belgeseller süper. N11 e yazdım az önce . Bir kupon daha istedim. Kabul etmediler. Şiddetle tavsiye ederim.
n11den mesaja cevap verdım bakarmısın ..
Firmalar kupon veremiyor. n11 de dahil kampanyayı yapan Filbox olduğundan maalesef 2. bir imkan olmuyor. Filbox a e posta attım. Belki talep olursa,birazda kafayı çalıştırırlarsa dijitürk yokluğunda pazarını arttırabilirler. 8 ay kadar öncede modül almıştım. Yeni eklenen kanallarla izlenebilir duruma geldi.
pulvo47P
kullanıcısına yanıt
pm attım bakarmısın
quote:
Orijinalden alıntı: kukuri-2015
quote:
yorumsuz. haftalardır kampanya devam ediyor . ekran görüntüsü bugün alındı
Reklamsız , özel mesajsız . puansız . kuponsuz .
hadi hoşçakalın . kliksa da 219,90 TL kampanya halen devam ediyor .
hadi hoşçakalın .
Süpermiş. Hemen aldım. Bu 2. filbox oldu. Umarım aktivasyonda sorun çıkmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: pulvo47
quote:
quote:
yorumsuz. haftalardır kampanya devam ediyor . ekran görüntüsü bugün alındı
hadi hoşçakalın . kliksa da 219,90 TL kampanya halen devam ediyor .
hadi hoşçakalın .
Süpermiş. Hemen aldım. Bu 2. filbox oldu. Umarım aktivasyonda sorun çıkmaz.
aktivasyonda sorun yok.2gün önce aldık bir tanıdığa opet kart varsa 25tl daha indirim kazanırsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme