Şimdi Ara

filme altyazı gomen android uygulaması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefona indirdigim filmi tv ile ag baglantısından paylasıp acabiliyorum ama altyazıyı tv desteklemiyor. Telefondan bu gomme islemini yapabilicegim bir uygulama varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Şubat 2014; 12:09:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mx player öneririm güzel bir program

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercuhaci

Telefona indirdirdigim filmi tv ile ag baglantısından paylasıp acabiliyorum ama altyazıyı tv desteklemiyor. Telefondan bu gomme islemini yapabilicegim bir uygulama varmı?

Filmleri Bilgisayarda Altyazı Gömün Bana Kalırsa ,Telefon için altyazı gömme programı yok.
  • gom encoder dertsiz bir şekilde gömüyor. ilaçlısını bulabilirsin nette ama deneme versiyonu sadece sağ üst köşeye amblem koyuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

gom encoder dertsiz bir şekilde gömüyor. ilaçlısını bulabilirsin nette ama deneme versiyonu sadece sağ üst köşeye amblem koyuyor.

playstore da varmı hocam bu program yoksa apksını netten mi aratıp bulmak lazım ?

program pc için. telefon uygulaması olarak altyazı gömen ya da ayıran uygulama daha görmedim. büyük ihtimal de yoktur kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

Telefona indirdirdigim filmi tv ile ag baglantısından paylasıp acabiliyorum ama altyazıyı tv desteklemiyor. Telefondan bu gomme islemini yapabilicegim bir uygulama varmı?

Filmleri Bilgisayarda Altyazı Gömün Bana Kalırsa ,Telefon için altyazı gömme programı yok.

+1 pcden gom gitsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

quote:

+1 pcden gom gitsin

evet oyle yapıcaz şimdilik ama istedigim olsaydı iyi olurdu :)

Bosver gitsin sonuc olarak yapabiliyosun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • funnyhow kullanıcısına yanıt
    Easy subtitle uygulaması var onu kullanmayı çözemedim ama eğer yapabilirsen kullan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatalım...

Dlna üzerinden film aktarılıyor ama hariç olan alt yazılar aktarılmıyor...

Malum alt yazıyı filme gömmek gerekiyor...

Android için var mı böyle bir uygulama..

• Kodi kur hocam
  • telefondan video editleme programı lazım bana bilen varmı
  • Kesinlikle, altyazıları etkinleştirmek için uzun bir süreç ama terrarium tv uygulamasıyla, internet bağlantısı olan herhangi bir film veya TV şovu için altyazı etkinleştirmenin kolay bir yolunu buluyorum. Resmî bağlantıhttps://terrariumtvforpc.com/terrarium-tv-apk-download-android/ benimle paylaştığım tüm bilgi exerince
  • Kyk dayim tvv arcelik,altyazi acmio gomulu laziim i inhilizce izledim dilim gelisti ama yinede lazim harhi pc yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    aynı şeyi bende arıyorum. filmi altyazısı ile oynatacağımız bir ekran yansıtma uygulaması var mı ?

yada androidde altyazı gömme programı var mı ?
  • Android'de
    play.google.com
    Cast to TV: Chromecast, Roku, Fire TV, Xbox, IPTV - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=castwebbrowsertotv.castwebvideo.webvideocaster

Bu uygulama videoyu ve altyazısını smart tvye ya da cromecast gibi cihazlara gönderebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.