Merhaba arkadaşlar ekran kartımı yeni değiştirdim eski ekran kartım 8800gts ile herhangi bir video ya tıladıgım zaman en geç 2 sn de açılıyordu fakat şu anda kullanmakta olduğum hd3870 iceq3 kartımı aldığımdan beri videolar en az 4-5 sn içince açılıyor codecten oldugunu düşünüp farklı codecler kurdum sorun çözülmedi fotmat attım 2 kez son olarak raid 0 yaptım ama hala aynı win7 kullanıyorum 4 gb ramim var ekran kartı driver ı olarak guru3d deki en son modified driver ı kullanıyorum. Ben bu işi bir türlü anlayamadım el elden üstündür demişler sizin ne gibi düşünceleriniz var neden kaynaklanabilir görüşlerinizi bkliyorum. Şimdiden teşekkürler.
driver'dan
Binbaşım Hd3870 Iceq3 İçin önerebileceğiniz performansı yüksek bir driver varmı ?
Teşekkür ederim binbaşım şu anda işteyim ancak akşama deneyebilirim.
Binbaşım teşekkür ederim oldu hatta çok çok iyi oldu :D bi daha modifiye driver kullanmakmı ALLAh korusun :D az kaldı ekran kartını parçalayacaktım :D tekrar teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme