Bildirim
Filmlerde ileri geri sarma - Yardımmm
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
selam tekrar;
Bir diğer problemim de bazı filmlerde "File corrapted or unsupported file" uyarısı almam.
bu konuda da bilgisi olan varsa sevinirim. -
Tüm mkv lerdemi sorun var? Aynı cihazdan bende kullanıyorum.Çok nadir olarak bazı mkv ler haricinde sıkıntı yaşamıyorum.Mkvmerge adlı proğramın 4 veya altındaki bir sürümünü kullanarak sıkıntılı olan mkv filmleri olduğu gibi tekrardan muxing yapmalısın.Uyarı aldığın filmlerin format profilleri muhtemelen L4.1 in üzerinde olanlar.Buda H264 Level Editör ile kolayca halledilebiliyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
selam
Tüm mkv'ler de sorun yok. Şimdi Mkvtoolnix 6.0 sürümünü kaldırdım ve 3.4 ü yükledim. Tekrar deneyip yazacağım.
Bir de sistemin desteklediği formatları bulamadım nette. Sen de kullanıyorsan yazabilirmisin? @manolpan -
L4.1'mi yapmalıyım yoksa daha altında mı?? @manolpan -
Cihazın desteklediği formatlar kullanma kılavuzunda yazmakta.Kılavuz kutudan çıkmakta veya Sony Türkiye den indirebilirsin.Format profilinide 4.1 veya daha altında yapmalısın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X