Bildirim
final deneme sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: nerio
Arkadaşlar ben de mi bir sorun var Sınav yayınlarının denemsini cozuyorum turkceden 3 4 yanlis geliyor finali bir cozuyorum 8 9 yanlis falan geliyor moralim çok bozuldu.
Finalin denemeleri tutarsız. Sinava en yakin olabilecrk deneme guvender ygs tg olan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bfc1928
quote:
Arkadaşlar ben de mi bir sorun var Sınav yayınlarının denemsini cozuyorum turkceden 3 4 yanlis geliyor finali bir cozuyorum 8 9 yanlis falan geliyor moralim çok bozuldu.
Finalin denemeleri tutarsız. Sinava en yakin olabilecrk deneme guvender ygs tg olan
Cok tesekkur ederim. Gercekten cok moralim bozulmustu deneme boyleyese sinavda ne olacagim diye dusunmustum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
finalin denemlerini beğenmemekteyim aklım olsa dershanesine de gştmezdim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SabbathBloodySabbath
finalin denemlerini beğenmemekteyim aklım olsa dershanesine de gştmezdim
Evet beni de strese soktu. Bu kadar kotu denemeler hic yapmamistim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerio -- 9 Mart 2015; 0:39:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bfc1928
quote:
Hocam bu güvender tg denemesini bulabileceğimiz bir yer varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X