Şimdi Ara

FİNAL DERSHANESİ YAZ YGS ÇALIŞMA PROGRAMI[ AYRINTILI ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
12
Favori
11.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şevkini kırmak gibi olmasım ama bu programdan verim alabilmek için burdaki yazan her konuyu zaten önceden bilmek gerekiyor. Yani genel anlamda tekrar yapıyor gibi olacaksın ama konu eksiği olan biri için verimli olacağını düşünmüyorum. Örneğin matta 6 konu var bi haftada. Konuyu iyi bilmeyen kişi de uyar programa ama sadece uyar iş konu bitirme işine döner sadece.

Ama dediğim gibi senin için değil konulara hakim olmayan arkadaşlar için diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton_TR

hocam şevkini kırmak gibi olmasım ama bu programdan verim alabilmek için burdaki yazan her konuyu zaten önceden bilmek gerekiyor. Yani genel anlamda tekrar yapıyor gibi olacaksın ama konu eksiği olan biri için verimli olacağını düşünmüyorum. Örneğin matta 6 konu var bi haftada. Konuyu iyi bilmeyen kişi de uyar programa ama sadece uyar iş konu bitirme işine döner sadece.

Ama dediğim gibi senin için değil konulara hakim olmayan arkadaşlar için diyorum.

Hocam o yönden haklısınız temeliniz yoksa sıfırdan bu programa uymak verim sağlamaz. Ama temeliniz varsa ve yazarak çalışın tekrarlarınızı aldığınız notlardan çalışın Günü Gününe çalışın yarına aksatmayın.Herkes kendini biliyor kendi durumunuza göre bir yol çizin

• Bunun yazdan sonrası var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

Bunun yazdan sonrası var mı ?

dediğim gibi hocam dersanemden aldım sorarım i gittiğimde
  • ++
  • Geçen sene bu programa uyarak geçirmiştim yazı. Son 2 hafta biraz boşvermiştim ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 3 Temmuz 2014; 16:41:02 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo sir -- 17 Temmuz 2016; 9:15:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa229

Geçen sene bu programa uyarak geçirmiştim yazı. Son 2 hafta biraz boşvermiştim ama

sonuç ne hocam yararı oldumu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsbey

quote:

Geçen sene bu programa uyarak geçirmiştim yazı. Son 2 hafta biraz boşvermiştim ama

Yararını şöyle söyleyeyim. Özgüven kazanıyorsunuz. Sene başında ygs denemeleriniz iyi geliyor. Moral olarak avantaj. Ayrıca ben ekim kasım ayında baya bir lys çalıştım. 11. sınıf, limit, türev falan bitti. Bu da dediğim gibi rahatlık sağlıyor size. YGS den sonra ise %70 fen %30 mat geo şeklinde çalıştım. (Matematikten sadece deneme çözdüm ve integral çalıştım)

Sonuç: İki sınavda da stresten ve heyecandan en başarılı olduğum matematik ve geometri berbat geldi. Matematik ygs 27 net, lys 36 net geometri lys 18 net geldi. Bu durumda bile mf3 te 9bininci oldum.(okul 10 bine attı) Fen kurtardı beni.

Yani diyeceğim odur ki yaz ayında kendinize adam akıllı bir program yapın. İlla konuda verilen programa uymanıza gerek yok. Yeter ki sisteminiz olsun. Lys yükünüzü azaltmış olursunuz. Matematik geometriyi genel yapıyor zaten (ben yapamadım) Ama fene vakit kalmıyor 2.5 ay gerçekten az bir süre. Eğer sistemli çalışıp feni hallederseniz matematiği de ortalama yaptığınız takdirde ilk 2000 hayal değil.

• quote:

quote:

quote:

Yararını şöyle söyleyeyim. Özgüven kazanıyorsunuz. Sene başında ygs denemeleriniz iyi geliyor. Moral olarak avantaj. Ayrıca ben ekim kasım ayında baya bir lys çalıştım. 11. sınıf, limit, türev falan bitti. Bu da dediğim gibi rahatlık sağlıyor size. YGS den sonra ise %70 fen %30 mat geo şeklinde çalıştım. (Matematikten sadece deneme çözdüm ve integral çalıştım)

Sonuç: İki sınavda da stresten ve heyecandan en başarılı olduğum matematik ve geometri berbat geldi. Matematik ygs 27 net, lys 36 net geometri lys 18 net geldi. Bu durumda bile mf3 te 9bininci oldum.(okul 10 bine attı) Fen kurtardı beni.

Yani diyeceğim odur ki yaz ayında kendinize adam akıllı bir program yapın. İlla konuda verilen programa uymanıza gerek yok. Yeter ki sisteminiz olsun. Lys yükünüzü azaltmış olursunuz. Matematik geometriyi genel yapıyor zaten (ben yapamadım) Ama fene vakit kalmıyor 2.5 ay gerçekten az bir süre. Eğer sistemli çalışıp feni hallederseniz matematiği de ortalama yaptığınız takdirde ilk 2000 hayal değil.

Bilgilendirmen için teşekkür ederim hocam bu program bittikten sonrada lys deki konulara yöneleceğim :D başka öneriniz olursa duymak isterim çünkü benim hedef 10 k

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EsperaldeS

Bunun yazdan sonrası var mı ?

dediğim gibi hocam dersanemden aldım sorarım i gittiğimde

Bulunca gönderirsen sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temeliniz varsa fena program değil. fakat temeliniz yoksa yada tam değilse oradaki bazı konular biraz bakıp 2 test çözmekle bitmez kusura bakmasın hazırlayan hocalar :D
  • Hocam tek diyeceğim düzenli bir şekilde çalış gerisini düşünme. Sene içinde iniş çıkışlar yaşayabilirsin denemelerde. Önemli olan gerçek sınavlar. Hatta ygs sonucuna bile fazla takılma. Etkisi gerçekten az. Lys geldiğinde konu eksiğin olmasın yeter.
  • programı görünce iştahlandım bee bir daha mı hazırlansam ne:D

bitirebilen için güzel bir program ama bitirmek mesele.o yüzden sizlere tavisyem bu programı uygularken konuları öyle fazla not almadan çalışın.en fazla bir dosya kağıtı(arkası ve önü olarak) kullanın temel şeyleri yazın.üstüne 5 test yazanlardan 5 test çözemeseniz bile mutlaka 1-2 test çözün tamamdır.yoksa bitecek gibi durmuyor çünkü.dediğim gibi yapsanız bile çok faydası olur.konulara aşinalığınız artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Final dersanesine konunun linkini attım, sonuçta bir belgeyi izinsiz paylaşmış durumundasın. Artık kaydın mı silinir yoksa dava mı açılır, orasını final dersanesi karar verir

hiç üşenmeden oturup bununla uğraştın öyle mi. helal olsun ne diym sana. Allah herkesin gönlüne göre versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Final dersanesine konunun linkini attım, sonuçta bir belgeyi izinsiz paylaşmış durumundasın. Artık kaydın mı silinir yoksa dava mı açılır, orasını final dersanesi karar verir

hiç üşenmeden oturup bununla uğraştın öyle mi. helal olsun ne diym sana. Allah herkesin gönlüne göre versin

valla hocam şuan 2 konum sarktı sadece ve hepsinin notunu düzenli olarak çıkarttım. En az 40 sayfa yazmışımdır şu 5 günde :D testlerde ne yazıyosa 2 test fazlası ama çok zorluyor temeliniz yoksa 1 konu 2 test gidin aşinalığınız artsınn
  • Bu programın YGS veya EA olanı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Bu programın YGS veya EA olanı var mı?

EAsını bekliyoruz dershaneye gitmemiş daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemıogrencı

quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Bu programın YGS veya EA olanı var mı?

EAsını bekliyoruz dershaneye gitmemiş daha

Eğer Bu kadar yoğun bi istek varsa en kısa zamanda tm olan arkadaşlarımdan almaya çalışacağım
  • ++++
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.