Şimdi Ara

Final Fantasy IV, mobil platformlar için geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Square Enix, popüler RPG serisi Final Fantasy'nin 25. yıldönümü şerefine Final Fantasy IV'ü iOS ve Android platformlarına getiriyor.

İlk olarak 1991 yılında kendini gösteren ve 2006 yılında da Nintendo DS için yeniden düzenlenen yapım; üç boyutlu grafikleri, dokunmatik ekranlar için yeniden düzenlenmiş kontrol sistemi ve çeşitli zorluk seviyeleriyle mobil oyuncuların karşısına çıkacak.

Yapımın iOS platformu için 20 Aralık tarihinde, Android platformu içinse 2013 yılından içerisinde yayınlanacağı belirtilirken, evrensel olarak 17.99$'lık bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Final Fantasy 4'ten ekran görüntüleri

• Türkiye App store'da 32 liralık bi oyuna dönüşüyor. 32 TL kim verir bilemiyorum şahsen ben buna 32 TL vereceğime biraz daha koyarhttp://www.playstore.com/ 'dan güzel bi oyun alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regaibyigit. -- 8 Aralık 2012; 15:13:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

Türkiye App store'da 32 liralık bi oyuna dönüşüyor. 32 TL kim verir bilemiyorum şahsen ben buna 32 TL vereceğime biraz daha koyarhttp://www.playstore.com/ 'dan güzel bi oyun alırım

ÖYLE DEME HASTALARI VAR BU OYUNUN

• Millet 1 dolara bomba gibi oyunlar satıyor, Baldur's Gate bile 10 dolar appstore'da. Kim niye 18 dolar versin şuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten fiyatı pahalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.