Plus ile verilen versiyon PS5 de 60fps mi çalışıyor? Yoksa 30 mu? |
FINAL FANTASY VII REMAKE | PS4 ANA KONU (26. sayfa)
-
-
ps5 için yeni bir tane duyuruldu 60 fps olacak şekilde yeniden yapıldı ve ekstralar da dahil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 4 Mart 2021; 21:1:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz oynadım. Henüz tam mekaniğine alışamadım. Bilgili arkadaşların oyun tavsiyesine açığım.
Oyunun temel mantığı anladığım kadarıyla klasik dövüşle hasar verirken altta dolan ability kısmını kontrol edip sürekli ağır hasarları onlarla vermek. Diğer karakterinki dolunca ona geçip onun yeteneğini de çakıyorum düşmana. Bu item kısmında can doldurma bazen aktif olmuyor onun süresi mi var acaba ? Ya da o an saldırı altında olduğum için mi böyle olabilir ?
Oyunun görselliği ve akıp giden oynanışı sardı oldukça devam edeceğim.
-
şu hedeflerin uzerinde gorunen X isareti kapanmiyor mu ?
R3 basinca kayboluyomus,neyse..mekanige alismak zor gbi ilk basta..bakalim deneme yanilma ile anlariz heralde nerde ne yapmak gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 8 Mart 2021; 13:52:52 >
Geldik chapter 9'a gayet güzel ilerliyor. Merak ettiğim bir durum var acaba oyun bitince serbestlik verir mi ki? Vermezse sorun değil gerçi klasik taktiği yaparız.
Yeni oynayanlar değişik güzel güçlü materialar Chady'nin battle intellerini yapınca veriyor yapmayı unutmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 8 Mart 2021; 20:48:9 >
Ben de 8. Chapter'a geldim. Beklediğim gibi gayet güzel oyun. Tam bana göreymiş. İlk başlarda ne nedir ne değildir biraz zorlandığımdan easy'e aldım ama öğrenince normal'e çektim. Gayet keyifli. Bu Yetenekler, Büyüler özel güç işi oyuna çeşitlilik katmış. Güzel kombolar çıkıyor ki hiç kombo insanı değilim normalde beni de çekti kendine. Bazen ortalık karışıyor o zaman kime vuruyorum hangi karakterde biraz karışıyor ama onun dışında temiz oynanış.
Gördüğüm sıkıntı diyebilecek şeyler bölümler koridor hissi veriyor biraz daha serbest bir tasarım seçebilirlermiş bir de bazı kaplamalar buralarda da eleştirilmişti ama bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Oyun grafik olarak gayet güzel ama 10 üzerinden 9 iken nasıl olurda uzaktaki manzaraya ! düşük çözünürlüklü paint resmi koyarlar inanılmaz bari o resmin boyutunu yükselt :)
Tifa güzelmiş beğendim kendisini ama ana karaktere pek ısınamadım. Böyle saçma sapan saçlı japon tiplemeler garip duruyor.
-
Şuan 14'e geldim her yeri araştırarak gidiyorum gayet güzel ilerliyor. Koridor tarzı olması normal orjinal oyun ile aynı gidiyor sonuçta bir kaç ekstralar dışında.
Japon karakter olsun yeter ki oyunlarda çamurdan da olsa kabulümdür.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Geldik chapter 9'a gayet güzel ilerliyor. Merak ettiğim bir durum var acaba oyun bitince serbestlik verir mi ki? Vermezse sorun değil gerçi klasik taktiği yaparız.
Yeni oynayanlar değişik güzel güçlü materialar Chady'nin battle intellerini yapınca veriyor yapmayı unutmayınOyun bitince istediğin chapter ı oynama imkanı veriyor oyun eksikleri ve kaçırılanları tamamlamak için
-
O zaman boss önünde save alıp geri dönmeye gerek kalmadı. Teşekkürler
Oyunda sadece Mako reaktör de bulunan pervanenin arkasındaki mareria'yı ve müzik kutusundaki şarkıyı kaçırdım bir tek onun için geri döneceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 10 Mart 2021; 17:29:2 >
Ben bu oyunu bitirdikten sonra sıra tabanlı oyunları da severim emulatörle ps1 FF7 i oynamak istiyorum. Psx ve oyunu indirdim ama beceremedim açmayı hallederim. Hikayesini bir deneyimleyeyim tamamen yoksa bu firmaya kalırsak 4 part sonra 5-6 yıla anca ana hikayeyi görebiliriz.
-
-
Oyna tabiki güzel oyun ama remake'de hikâye daha derinlemesine işlenmiş daha detaylı anlatılıyor bazı konular. Bir de 2022 de android ve ios için çıkacak olan Final Fantasy 7 Ever Crisis'de remake'de anlatılmayanlar anlatılacakmış o da ps1 versiyonu şeklinde turn base ama grafiksel olarak remake şeklinde olacak
https://www.youtube.com/watch?v=qLnR-2mgKJA&feature=youtu.be
Bu iyimiş cidden, turn base hasreti çekenleri mutlu eder.
Kim derdi ki 97 yılında bir oyun yapacaksın ve öyle bir etki bırakacak ki 2020-21-22 yıllarında da hala ekmeğini yiyeceksin. Kolay iş değil -
Remake part 2, orijinal oyundaki disc 1in sonuyla aynı yerde biticek bence siz ne düşünüyorsunuz?
FF7 orijinal oyun spoiler
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Aerithin öldüğü kısım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 14 Mart 2021; 21:32:32 > -
Orjinal oyun 3 disk diye duymuştum. Bu durumun mantığıyla düşünürsek 6 part olur. Çok fazla. Ha her sene bir yeni oyun çıkarırlarsa çok fazla uzamaz hikayeden kopulmaz ama insanlardan her oyuna tekrar 60 dolar isterlerse o iş sıkıntı.
-
6 part olmaz bence çünkü disc 1, disc 2 ve disc 3ten daha uzun. Disc 3 zaten kısa. Disc 2 de ortalama uzunluğa sahip. Disc 1 daha uzun. 3 veya 4 part olur maksimum. Yine 60 dolar isterler her oyun için. İlk çıktığında 300 TL idi ama yanlış hatırlamıyorsam. Sonradan ücreti arttı. FF7 bu paranın dibine vurana kadar sömürürler oyuncu kitlesini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 15 Mart 2021; 1:51:0 > -
Bedava versinler oynarız artık her part için 60 dolar vermenin lüzumu yok.
Part 2'nin uzunluğu Intergrade uzunluğu kadar olacakmış öyle söyleniyordu. Tahminen 3 ya da 4 part olacak
Çıktığında alıp oynamamıştım Plus sağolsun bunu da oynadık. Ben FF serisine 15 ile bir bakış atmıştım ama alışamayınca bıraktım. Sırf hikaye için buna da başladım. Aktı gitti oyun . Çok enteresan sahneler koymuş japon abiler oyuna . Boss savaşlarına doydum diyebilirim. Özellikle son chapter harikaydı.
-
bu oyun ilk defa oynadigimizdan mi nedir cok tuhaf anlamadim bisey,orumcek gbi bi boss heralde sector 1 de..surekli yanlislikla X e basmaktan menu cikip duruyor..sinir bozucu..
Final Fantasy VII Remake Intergrade - Extended Features Video | PS5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X