Beyler oyuna bugün başladım ve sardı açıkcası,ilk defa turn based system oyun oynuyorum,hatta ilk defa final fantasy serisinden bir oyun oynuyorum ancak mesele bu değil :d
Sormak istediğim sağdan soldan topladığımız trash ayarında itemler var,strange flut,bilmem ne pençesi filan gibi bunlar sadece satma amaçlı itemler mi yoksa kullanım alanları var mı ?_
bi süre sonra silahlarını geliştirmeye başlıcaksın. umarım boss battle'larında bıkmazsın
chapter 2deyim..Daha zorlu bi boss çıkmadı,hatta chapter 1in sonundakinden başka bossda çıkmadı
quote:
Orijinalden alıntı: HimuraKen
chapter 2deyim..Daha zorlu bi boss çıkmadı,hatta chapter 1in sonundakinden başka bossda çıkmadı
İleride onları kullanacaksın o yüzden satmamanı tavsiye ederim. Sonra elin bomboş kalırsa, silahlarını geliştiremeyip sıkıntıya girebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: dessan
quote:
Orijinalden alıntı: HimuraKen
İleride onları kullanacaksın o yüzden satmamanı tavsiye ederim. Sonra elin bomboş kalırsa, silahlarını geliştiremeyip sıkıntıya girebilirsin
evt geldim oralara lightning'in ve sash'ın silahları lv 5 ettim
ben chapter 11deyim daha hiç bi item satıp/almadım zor günlere saklar gibi bişey oldu artık fullicem seti :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme