Şimdi Ara

Final matematik sizcede kazık değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar böyle saçma sapan lise sayısal zorluğunda sorular içeriyor sizcede zor değil mi ?
     Final matematik sizcede kazık değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence o kadar da zor değil yani tudemden basit. Çoğu soruyu çözdüm resimdeki bence teogda çıkabilecek türden gibi ama bazı soruları çok kafa yoruyor bazen
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

Bence o kadar da zor değil yani tudemden basit. Çoğu soruyu çözdüm resimdeki bence teogda çıkabilecek türden gibi ama bazı soruları çok kafa yoruyor bazen

evet tüdem daha zor.Teog da çıkma ihtimali 0 böyle soruların bana göre.2013 sbs şinde çıkmadı teogda çıkacağını sanmam.Zati lise sınavları kolay olur ama şaşırtıcı olduğu için yanlış yapılır.

• Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    Bu tür sorulara alışmanın bi kötülüğü yok ihtimaller hakkında konuşmak da saçma atatürk anadoluya gelirseniz rahat edersiniz böyle sorulara alıştığınız için. Geometri ile ilgili olan bölümünde çok daha uğraştıracak sorular var. Bence hocana da sorarak yapmalısın bu soruları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Bu tür sorulara alışmanın bi kötülüğü yok ihtimaller hakkında konuşmak da saçma atatürk anadoluya gelirseniz rahat edersiniz böyle sorulara alıştığınız için. Geometri ile ilgili olan bölümünde çok daha uğraştıracak sorular var. Bence hocana da sorarak yapmalısın bu soruları

teog gibi önemli sınav varken normal konulara çalışmakmyerine bunlara çalışmak kesinlikle zaman kaybı.

• Doctor Doom kullanıcısına yanıt
    Zor gelirse ağlarsın ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.