Bildirim
Final matematik sizcede kazık değil mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bence o kadar da zor değil yani tudemden basit. Çoğu soruyu çözdüm resimdeki bence teogda çıkabilecek türden gibi ama bazı soruları çok kafa yoruyor bazen -
quote:
Orijinalden alıntı: lovatic_1
Bence o kadar da zor değil yani tudemden basit. Çoğu soruyu çözdüm resimdeki bence teogda çıkabilecek türden gibi ama bazı soruları çok kafa yoruyor bazen
evet tüdem daha zor.Teog da çıkma ihtimali 0 böyle soruların bana göre.2013 sbs şinde çıkmadı teogda çıkacağını sanmam.Zati lise sınavları kolay olur ama şaşırtıcı olduğu için yanlış yapılır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tür sorulara alışmanın bi kötülüğü yok ihtimaller hakkında konuşmak da saçma atatürk anadoluya gelirseniz rahat edersiniz böyle sorulara alıştığınız için. Geometri ile ilgili olan bölümünde çok daha uğraştıracak sorular var. Bence hocana da sorarak yapmalısın bu soruları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wut is Giriş
Bu tür sorulara alışmanın bi kötülüğü yok ihtimaller hakkında konuşmak da saçma atatürk anadoluya gelirseniz rahat edersiniz böyle sorulara alıştığınız için. Geometri ile ilgili olan bölümünde çok daha uğraştıracak sorular var. Bence hocana da sorarak yapmalısın bu soruları
teog gibi önemli sınav varken normal konulara çalışmakmyerine bunlara çalışmak kesinlikle zaman kaybı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Zor gelirse ağlarsın ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X