Nasıldı beyler?Kaç net yaptınız?Bence aşırı zor sormuşlar bu sefer.72 netim var
dergi denemesimi hocam ?
Değil hocam özel deneme
Up
144 yaptim genel olarak kolaydi fen rezalet.
ömrümde 144 görmedim adam rezalet diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: osymyemebizi
buralarda güzel bir cümle vardır cool story bro herkesi takma kardeş yoksa işin içinden çıkamazsın
Bu sınavda 144 yapan varsa normalde 155 falan yapması gerekir herhalde.Doğruysa helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: cıameetci
quote:
Orijinalden alıntı: osymyemebizi
buralarda güzel bir cümle vardır cool story bro herkesi takma kardeş yoksa işin içinden çıkamazsın
Alıntıları Göster
özel dediğiniz su kırmızı denememı
Bordo olan hocam el yazısıyla özel yazıyor üstünde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rjnrondo -- 19 Ocak 2015; 22:16:31 >
quote:
Orijinalden alıntı: rjnrondo
Bordo olan hocam el yazısıyla özel yazıyor üstünde
116 yaptim daha iyi olabilirdi ,turkce cok kotu geldi
quote:
Orijinalden alıntı: .kingstone.
116 yaptim daha iyi olabilirdi ,turkce cok kotu geldi
Alıntıları Göster
85 :(
.kingstone.
kullanıcısına yanıt
Helal olsun valla
Dmx in Bmx Bisikleti
kullanıcısına yanıt
Normalde kaç yapıyorsun hocam
quote:
Normalde kaç yapıyorsun hocam
90-95 hocam
Ben 3 e hala girmedim ama 1. Ve 2. Denemeleri goz onune alarak sosyal kismi diger denemelerden daha basit sayisal arkadaslar zaman artarsa bakin derim 30 un altına zor inersiniz Turkcesi daha zor bunu kabul edelim. Feni normal denemelerden daha kolay hele ki fizik kimya kısmı. Matematik ilk 20 soru herkes cozer derim ama bi ara kopuyor abi yakalayamadim ben 2. Denemede ve ilk kez bu kadar kotu matematik geldi 4 bos 1 de yanlis.yani matematikte secici soru sayisi artmis durumdaydi ilk denemede. Sizin gorusleriniz nasil?
quote:
Nasıldı beyler?Kaç net yaptınız?Bence aşırı zor sormuşlar bu sefer.72 netim var
kardeşim bu finalsınavlarını yayın evlerinden mi alıyoruz yoksa final dersanelerine gidip mi alıcaz
ahmetsaracogluA
kullanıcısına yanıt
Dostum bu sınavlar dershane öğrencilerine yapılıyor diye biliyorum.Final yayınlarının diğer denemelerini kırtasiyelerde bulabilirsin
quote:
Dostum bu sınavlar dershane öğrencilerine yapılıyor diye biliyorum.Final yayınlarının diğer denemelerini kırtasiyelerde bulabilirsin
teşekkür ederim kardeşim
Sarge17
kullanıcısına yanıt
Bence de turkcesi cok zor ve cok fazla dilbilgisi soruyorlar normalde 3 maks 4 cikarken ozellerde 8e kadar cikabiliyor bu sayi, İlk denemenenin feni sacmaydi bence ama 2 ve 3un fenleri guzeldi, ben biyoloji sorunlu oldugumdan 29 net cikardim 3.de Matematik hepsi yapilir ama cok zaman aliyor ugrastirici oluyor, bence 3 daha da kasintiydi 2ye gore, ben daha iyi yaptim o ayri :D Boyle yani ama hepsinde artis gosterdim puan, net ve siralama olarak, daha kac tane olucaz yoksa bitti mi biliyor musunuz ?