Şimdi Ara

FİNAL TÜRKIYE GENELI GEREKLI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler ilk sınavının soru kalitesini gördükten sonra açıkçası zaman kaybı olucak gibi geliyor, siralama icin giriyim diyodum ama siralamalarinda gercekci olmadigi asikar bu genel sinavlarda..
    siz ne düşünüyorsunuz girecek misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• fena değildi ilk oturum, ne bekliyorsunuz ki türkiye geneli sınavların hepsi böyle oluyor. hiçbiri ösym tarzı sormuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahsen küçük bir ilçede oturan birisi olarak tr geneli hiçbir denemeye katılmadım arkadaşlarım İzmire gidip girdiler bana saçma geliyor bir deneme için bir gün öldürmek onun haricinde bir deneme en fazla ne kadar kaliteli olabilir ki burda asıl mesele konu bilip yorum yapmak değil mi deneme çözerek level mı atlıyoruz anlamış değilim hele ki türev integral bilmeden matematik denemesi çözmek gibi şeyler bana mantıklı gelmiyor olaya basit bakmak lazım bu adamların sınavı soru tipi sormak değil arkadaşlar 4 sene ne yaptın ne öğrendin senden ne olur analizi yapılıyor sınavla diğer türlü olsa çözülen deneme sayısına göre yerleşilirdi konu bitmeden nadir deneme çözerimci tayfaya selam olsun bu arada birde açıklayavağım diğer konuda şu gidip sınavda derece yapan adamlar bol deneme çözün dediği için deneme çözüyorsunuz yahu o adamlar yazın lti bitirmiş adamlardı önce bi konu öğrenin.

• keskin6200 K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı sizin gibi düşünüyorum, insanlar bu genel denemeleri çok önemsiyorlar ama bence de zaman kaybı gibi. Özellikle 2. oturum fen de eksiklerim var girsem mi girmesem mi bilemedim.

• final tamamen zaman ve motivasyon kaybıdır bu varoş kurumun hiçbir organizasyonuna dahil olmayın
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Senin ne işin var hala buralarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir girmiyordum bi nostaji yapayım dedim :D
  • Final sinavlari=Ç*p

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin finale ayri bir antipatiniz var sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorguzman -- 6 Nisan 2018; 7:47:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.