Şimdi Ara

FİNAL vs UĞUR OKULLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hepsi aynı ben bu sene uğur a gittim boğaziçi makina kazanan da vardı barajı geçemeyen de vardı ama önemli bir kriter Uğur bizi hiç sıkmazdı ders konusunda ha bu kötü bir şey diyeceksin evet haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Hocam senin gittigin temel lise miydi ve seviyeye göre sinif ayriliyor muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ern9n

Hocam senin gittigin temel lise miydi ve seviyeye göre sinif ayriliyor muydu?

evet temel liseydi ve kesinlikle seviyeye göre sınıflara ayırıyorlar bunu sen hissetmesen bile yapıyorlar ama bizimkisi "aha aptallar buraya akıllı görünenler buraya" şeklinde kabaca ayırmışlardı. A sınıfında eğitim çok iyi ama B ve C sınıfları leş sadece bize para kazandırsın diye tutuyorlar onca öğrenciyi ve sonuç barajı bile geçemedi onca öğrenci!

Birkaç tavsiyem olacak istersen en bilindik/bilinmedik yerlere gitsen bile mutlaka A sınıfına girmeye çalış yoksa sadece sınava çalışıyorum zannedersin
    Vaktini etütte geçir sınıfta kimseyle muhattap olma alan dışı derslerde etüte çık bizde devamsızlık yoktu varsa da ben bilmiyorum 70 gün olmuştur devamsızlık

• fen bilimlerine de bi goz at derim 11. sinifta ordaydim 11 olmamiza ragmen yeterli ilgiyi gosteriyolardi soru cozumlerinde bile. 12 de de devam ediyorum ayni yerde subeden subeye degisir gerci

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali_6195 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam siz nereyi kazandiniz

• Up

• Uğur a gitmek hayatımın pişmanlığıdır hocam gitme sakın

• Hocam nedeniyle yazar misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ern9n

Hocam nedeniyle yazar misiniz?

2 sene uğur gittim 11 ve 12 de.Disiplin 0.Rehberlik 0.Öğrenciyi unursamiyorlar aklıma geldikçe sinirlenirim hala

• nigeldeyoung N kullanıcısına yanıt
    Tamam tesekkurler

• Up

• Uğurdan mezun oldum bu kadar ilgisiz bu kadar yalancı bir kurum gormedim. En basta yok birebir ders sizinle ilgilenen rehberlikciler rehber hocasının topu topu 3-4 defa gordum

• tayoki T kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgisiz derken mesela soru sormaya gidince başlarından savıyorlar mıydı?

• ern9n E kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi şöyle bir durum var okul bize toplam 300 öğrenci alicaz dedi yalan 384 öğrenci almışlar. Ha bunlar sadece 12'ler 11,10'lar felan da var. Neden bunu yazdım o kadar sayısal var ki hocaların başında 1dk bile durmazsan o gün soru soramazsin çünkü çok kalabalık. Ve inanma yok şu kadar öğrenci alcaz diye. En az öğrenci alan yere gitmeye çalış

• tayoki T kullanıcısına yanıt
    Saol hocam yorumun icin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.