Şimdi Ara

Finalize Hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DVD medyasına yazan kameraya sahip olan arkadaşların genel bir sorunu olduğunu tahmin ettiğim finalize (sonlandırma) hatası ile ilgili olarak sormak istiyorum. Elimde DVD.ye AVCHD formatlı görüntü kaydeden bir kameram var ve kaliteli markalara ait boş DVD.ler kullanıyorsam da aralarında bazılarını finalize edemiyorum. Finalize edilmeden bu görüntülerin bilgisayara aktarılması ve dolayısıyla üzerinde edit yapılması da mümkün olmuyor. Finalize edilmemiş DVD.lerden bu görüntüleri alabilmenin yada finalize sorunun önüne geçilmesinin bir yolu vvar mıdır?

• Aynı sorun bende de var. Bu çözümü bilen birisi mutlaka yazsın.
  • Öncelikle kamerayı sabit biryere koyun ve (kapatma) işlemi sırasında kamerayı kesinlikle sarsmayın,oynatmayın. Ayrıca kamerayı şarj yapma kablosuyla elektriğe bağlayın, işlem sırasında pil bitme ihtimaline karşı.
    Kapatma işlemini doğru yaptınız yinede dvd kamera haricinde boş gözüküyorsa, dvd'yi tekrar kameraya takıp (kapatmama) işlemi yapın bu işlemden sonra tekrar (kapatma) işlemini yapıp dvd'yi kameradan çıkarıp tekrar deneyin yine başarısız olursa (kapatmama) ve (kapatma) işlemini birkaç kez daha deneyelim. oda olmazsa yapacak birşey yok. eğer kameranın pc bağlantısı varsa kamerayı pc'ye bağlayıp görüntü aktarırsınız. oda olmadı kamerayı bir dvd kaydediciye bağlayıp yazdırırsınız.

Son söz olarak benim tavsiyem kullandığınız dvd'ler DVD-RW olmasın DVD+RW kullanın DVD+RW'lerde kapatma işlemine gerek yok dvd dolduğu zaman direk çıkartıp istediğin avchd destekleyen dvd oynatıcıda veya pc'de oynatırsın.ayrıca (kapatma) işlemi gibi saçma bir şeyle uğraşmazsınız.

Not: AVCHD formatı normal dvd playerlerde oynatılamıyor diye biliyorum. avchd'yi blu-ray oynatıcılarda ve ps3'de seyredebilmeniz lazım.

• Sony dvd kamera sonlandırma işleminde hata yaptı. Dvd bilgisayarda ve kamerada boş gözüküyor ama dvd yazılı olduğu kesin. Bu verileri nasıl kurtarabilirim? Tavsiye edeceğiniz kurtarma programı var mı?
  • finalize hatası olsada kamerada görebilmeniz lazım, biçimlendirme yapmış olmayın.
    nero'da (8 veya 9) bir özellik var silinmiş rw diskleri bile kurtarabiliyorsunuz
  • İso Buster in bu sürümünü bir deneyin. Ben denedim. Kendi kameramda çekimi yapılmış ve sonlandıramadığım bir dvd deki görüntü dosyalarını bu program ile bilgisayara kopyaladım. Resimler çıkacakmı bilmiyorum ama nasıl yaptığımı resimlerle anlarsınız. Hadi kolay gelsin!!!!

Finalize Hatası!

Finalize Hatası!

Finalize Hatası!

Finalize Hatası!

Finalize Hatası!

• 2 fotoğraf eksik kalmış onlarıda yollayayım.Fotoğraflardan anlayamadığınız bir yer varsa yazın. İso buster in linkini vermeyi unuttum size onu da vereyim bari...

http://rapidshare.com/files/240358712/Smart.Projects.IsoBuster.Pro.v2.2-YAG.rar.html

Programı kurduktan sonra, program başlarken bazı serial bilgileri istiyor. O bilgiler serial dosyasında var.

Finalize Hatası!

Finalize Hatası!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.