Şimdi Ara

Finansbank Enpara [ANA KONU] (1040. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.785
Cevap
521
Favori
1.320.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Evet yapıyor. Özel dişçi ve ozon terapi merkezi harcamasına yapmıştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bu durum ENPARA gibi aylık sabit mi yoksa belirli dönemlerde mi oluyor kişiye özel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toxaa -- 10 Mart 2025; 0:41:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kişiye özel mi çıkıyor emin değilim fakat ziraat, garanti, Akbank, VakifBank ve Halkbank ın kampanyalar için yaptığı uygulamalarda sık sık eğitim/sağlık/sigorta taksitlendirmesi kampanyalarını görüyorum. Limit olarak da dediğim gibi Enpara 15 bin yaparken bu uygulamalarda 1 milyona kadar çıkabilmekte. Son MTV ödemesini Akbank üzerinden faizsiz taksitlendirebilmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara önceden 400k 500k hazır kredi teklif ederdi son bir senedir hiç yok.Sadece şu orana krediye başvurabilirsiniz mesajları geliyor.

Ayrıca başka bankalar 2m limite yükseltirken Enpara halen 150k civarlarında 2-3 yıldır sabit.Geçenlerde baktım Encard kullanım süresi bitmiş yenisini gönderme zahmetine dahi girmemişler kartı komple iptal etmişler hesap da kullanılıyor 100k ekpara artı nakit mevcutken böyle bir vurdumduymazlık enteresan.

Şeytan diyor git çek paranı yatır başka bankaya.Uğraşacak zaman bulursam yapacağım gibi.Garanti'nin de pek farkı yok.Bence limit konusunda en iyileri Yapı Kredi ve Vakıfbank.Teb ise eh işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hankmoody1 H kullanıcısına yanıt
    Bana %50 chip para teklif etti kabul etmedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.