< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Enpara Kredi Kartı [ANA KONU] (807. sayfa)
-
-
boş hesaba neden engel koyarlar bir bilgin varmı? işlem geçmişi az yada hiç olmayan hesaba da engel atıyorlar bence bu banka tavrını ortaya koydu müşteriyi umursamayan engelleyen bankayı kullanan ve parasını burda tutanlar yürek yemiştir net olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sürücü kursları eğitim sektörü içinde geçmiyor mu
@Parasetamol1903 elektronik para kuruluşlarına limitler dahilinde para transfer işlemi enpara için sözleşme ihlalimidir? Hesabım kapanmadı ama neden bu aylarda yığınla şikayet var? ayrıca 1 ocak 2025 itibariyle enpara bank'ta sözleşme değişikliği vsmi oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 14 Ocak 2025; 15:13:31 > -
Bu sorunda hesaptaki para ne oluyor?
Aslında standart işlemler ama @shutterbug dediği durumlar olabilir bir de genelde hesap açılışındaki müşteri profili güncellemiyorsa öğrenci vb veya aylık işlem hacmi/adeti gibi çakışıyor olabilir onu da müşteri hizmetleri çözmesi lazım ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda bir bilgim yok. Ben yaşadığım tecrübeyi anlattım. Nedenini bilemem. Dünya kadar alternatif var. Enpara kullanmak zorunda değilsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: caryting
boş hesaba neden engel koyarlar bir bilgin varmı? işlem geçmişi az yada hiç olmayan hesaba da engel atıyorlar bence bu banka tavrını ortaya koydu müşteriyi umursamayan engelleyen bankayı kullanan ve parasını burda tutanlar yürek yemiştir net olarak
Genellikle Ortak uygulamasına para gönderiyorum, Papel gibi yerlere yemek söylemek için 200-400 TL atıyorum. Mono’ya da arada kampanya için gereken neyse onu gönderiyorum. Papara’dan da belki ayda 50 bin liralık işlem oluyordur. Havale muafiyeti olmayan bankada önce Papara’ya atıp oradan Enpara’ya gönderiyordum. Artan bir para varsa veya hafta sonuysa da birikim hesabında tutuyorum.
Bu şekilde kapatacaklarsa zaten uzak dursunlar.
Evet, geçiyor ama POS doğru kaydedilmiş olmalı.
merhabalar lens optikcilerde yapılan harcamalarda sağlık harcaması sayılıp taksitlendirilebiliyor mu?
-
Kullanmayın, mesele eft havale ücretiyse bi dünya alternatif var artık. Aidatsa her bankanın aidatsız kartı var, kampanya zaten hak getire.
-
2024 ortalarında gözlük için taksit yaptırmıştık. O günden bugüne şartlarda bir değişim olmadı sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçenlerde ZİRAAT BANKKART ile gözlük aldım.
Önce denemek için postan bir 10 lira çektirip sektör türüne baktım. Optikçi diye yazıyordu. Sonra ödemeyi yaptım ve ziraat ile dörde böldüm faizsiz.
MCC kodları da çeşit çeşit olabiliyor. Esnaf saçma sapan bir pos almadı ise taksit yapar diye tahmin ediyorum.
-
Bende bol bol ön ödemeli kartlara eft yapıyorum, benim hesabı da kapatmazlarsa darılırım… Bunlar kendini ne zannediyor acaba :) tekel banka olduklarını falan mı sanıyorlar nedir. Enparanın TEK AVANTAJI ücretsiz eft. 6-7 sene önce bu konuda tekti, fakat şuan en az 20 banka ücretsiz eft veriyor zaten :) kredi kartı için zaten küllüm zarar bu banka. Tek kuruş puan vermezler böyle bir sistemleri dahi yok. Aidatsız kart desen her bankada tonla var. Kredi desen tefeci faizi zaten, en yüksek faiz olan bankalardan biri :) faturadan faiz almıyormuş.faiz alan Akbank 6 ayda bir fatura başı 500 TL puan veriyor. En para 3-5 TL faiz almasa ne :) kısaca biz onlara muhtaç değiliz arkadaşlar olay tam tersi :)
Son olarak kapanan hesaptaki parayı vermemek sıkar :) isterlerse denesinler öyle bir şey. Mafya mı bu paraya çökecek. Hele tmsf kapsamında.. BDDK ya yazın hoplatırlar arkadaşları…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 15 Ocak 2025; 2:58:8 >
hocam uygulama üzerinden mi böldürdünüz yoksa gib sitesinden ödedikten sonra mı böldürdünüz?
-
Uygulama üstünden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1210 kredi puanım var, üzerime tek kredi var ve bu ay bitiyor. Acil nakite ihtiyacım oldu, 0 faizle 35.000 ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum, yeni müşteri kampanyası ile. Sizce bu şartlarda krediyi bana verir mi? Enparanın limit ve faizsiz kredi verme konusunda çok seçici olduğunu duymuştum.
Büyük ihtimal vermez. Denemeden bilemezsiniz.
-
Enpara kit ama üstünüzde baska kredi kartı yoksa onaylayabilir.
Bazı ön ödemeliler parayı bankaya çekerken ticari ödeme olarak gönderiyor. (Enpara'da bu gözükmüyor ama örneğin teb'de dekontta gözüküyor.) Bunların fazla sayıda olması sorun yaratıyor olabilir. (Yıllar önce forumda sırf bu yüzden hesabı kapanan biri vardı. Hatta şubeye çağırmışlar hesabı kapatıp parayı alın diye. Şubede bile görememişler hesapta kaç para olduğunu. Günlerce aramış yazmış dönmemişler. Şans eseri uygulama kapanmadan önce gelen bir bildirimde kalan bakiye gözüküyormuş, o sayede bakiyeyi söyleyip geri alabilmiş.
ENPARA araç için yetkili servis ücretini sonradan taksitlendirme yapabilir mi sizce. Örneğin 40-50 bin tl.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X