Şimdi Ara

FİNANSBANK KAMPANYALAR ( CARDFİNANS - FİXCARD - CARDFİNANSNAKİT ) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.182
Cevap
118
Favori
115.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siz alırken "ömür boyu ücretsiz" olarak almadınız mı? kampanya dediğiniz size özel bir kampanya mı? ben geçen sene ömür boyu diye aldım, hem telefon ile teyit aldım hem de bana gelen smste açıkça ömür boyu diye yazıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolkien kullanıcısına yanıt
    Hocam bende en para vardı qnb ilk kartim Trendyol kart ilk Kart ücretsiz diye biliyordum bu zamana kadar da öyle go kredi kartına da canlı destek den yazarak ömür boyu aidat muafiyeti eklettim baktığımda Trendyol için mayıs ayında go Kredi kartı içinde Haziran da kampanyalar bitmiş gözüküyor yenileniyordu bittikçe yenilenmemiş ömür boyu aidatsiz muafiyeti ekletmistim.

• Go sanal karta 100 TL puan yüklemişler ama nerede kullanacağımı bilmiyorum. Carrefour uygulama ile sipariş vereyim dedim görmedi. Var mı herhangi bir e-ticaret sitesi vs bildiğiniz dostlar.

• dekonline kullanıcısına yanıt
    puanharca mobil uygulama denenebilir

• dekonline kullanıcısına yanıt
    Puani ana karta aktarip carrefour fiziki magazada kullanin. En kolay o sekilde kullaniliyor.

• Hepsiburada alışveriş yaparken SMS onayı aşamasında limit artırımı da seçili geldi ve bir anda limiti 500 bin tl ye artırmış oldum.

Hemen arayıp limiti düşürme talebi yaptım, ama müşteri limiti de otomatik düşer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray5006

Hepsiburada alışveriş yaparken SMS onayı aşamasında limit artırımı da seçili geldi ve bir anda limiti 500 bin tl ye artırmış oldum.

Hemen arayıp limiti düşürme talebi yaptım, ama müşteri limiti de otomatik düşer mi?
    E ne güzel işte limitiniz artmış artık limit artırımı da zorlaşmaya başlamışken 500k ya çıkarmışsınız

• bu karti neredeyse hiç kullanmıyorum. Arada sırada kişiye özel kampanya veriyor, o vesile ile kullanıyorum. Taksit falan da yaptığı yok zaten. 500 bini farklı bankalarda değerlendiririm diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koray5006 kullanıcısına yanıt

Hepsiburada, Trendyol, Amazon vs gibi yerler dahil pek çok yerde taksit yapıyor. Taksit yapmadığı yerde zaten World, Bonus vs de taksit yapmıyordur.

Kartın kampanyası az. Ben de beğenmiyorum da o kadar da gömmeyelim.

• Eski qnb kampanyası yok maalesef

• Limitiniz otomatik artırılacak diye sms geldi. Belirtilen limit kadar uygulamadan kendim talep ettim yanıt:

Kredi karti limit artis talebinizi olumlu sonuclandiramiyoruz. Gosterdiginiz ilgi icin tesekkur ederiz.

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

diğerleri gibi 1500/50 yapacağına yapmasın daha iyi zaten. özel günlerde 1000/100 x10 1000tl puan verip geçiyor.

yılbaşından beri akbank kk ve banka kartı ile 2030tl puan gelmiş.

sadece qnb kk ile 3750tl puan gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 10 Temmuz 2024; 20:9:12 >
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Öyle mesaj gelse bile dokunmayın, birkaç kez tepkisiz kalın, eğer periyodik limit artışı açıksa kendiliğinden artıyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kart vergiye, sigortaya sonradan taksit yapmıyor mu , enpara kartı bile yapıyor yahu

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Go kart ömür boyu aidatsız değil mi ,nasıl yansıtıyorlar?

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    hayır ömür boyu aidatsız değil ilk yıl aidat almıyorlar.
    kampanya size tanımlı olmadığı zaman aidatı yansıtırlar ama talep oluşturursanız iade alırsınız aidatı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ömür boyu aidatsız diye verdiler ama, ayrıca müşteri hizmetleride öyle söyledi, yinede alırlarsa kapatırım kartı,zaten taksit bile yapmıyor hikaye bir kart ..
    Diğer kartlar sağlık -eğitime faizsiz taksit yapıyor bunlar ayda 20 lira işlem ücreti koymuşlar ona bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Temmuz 2024; 17:7:37 >

hayır hocam yapıyor enpara nereyi taksit yaparsa buda yapıyor.

ama aidat alırlar ya

Bende öyle biliyordum lakin artık işler değişmiş finansbank tarafında..enparanın yaptığını yapmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 17 Temmuz 2024; 17:37:52 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.