Ben de rapor çıkarmıştım 4-5 gün önce, dün gelen bildirimle skorunuzda bir değişiklik olarak bilir diye kontrol ettim yaklaşık 80 puan düşmüş kredi notum. |
Findeks 01/12/2022 güncellemesi (2. sayfa)
-
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Sık puan sorgulamak nota olumsuz bir etki yaratır mı peki biliyormusunuz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Normalde sorgu yapmanın herhangi bir puan düşüşüne sebep olmaması gerekir ancak 1 aralıkta skorlama bileşenlerinde değişiklik yapılmış. Bu yüzden yeni skor sisteminde puan düşürüyormu kesin bir bilgiye sahip değilim maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdır çok teşekkür ediyorum.
Merhaba,
Az önce findeks’in robotu verdi ekteki cevabı sizinle paylaşmak istedim.
Ayrıca findeks’e yıllık bireysel aboneyim findeks mobilde günlük güncelleniyor bilgiler. Dolayısıyla günlük sorgu yapıyor ki puan değişimleri oluyor.
Birde bir kaç gün önce bir kredi kartı limitim artmıştı findeks’e bu sabah yansımış limit artışı. Puanım düşmemiş.
Puanım düşmediğine göre halen eski bilgileri güncel kabul edebiliriz diye düşünüyorum.
Toparlarsak; findeks’ten puan sorgulamak ve kredi kartı limiti arttırmak güncel durumda puan düşürmüyor diyebiliriz. Hatta kart limiti arttırmak yeni borçlanma olmadığını varsayarak mevcut borç/limit oranını da düşüreceği için pozitif yönde bile etkisi olabilir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trovin -- 21 Aralık 2022; 10:58:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam çok faydalı bir cevap oldu tekrardan ilginiz için çok teşekkür ederim
Kredi kartının Asgarisini ödemek kredi notunu düşürür diye yazmış bir kaç arkadaş. Hiç alakası yok. Sitede açık açık söylüyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani bildirim nerden geliyor değişiklik olabilir diye?
-
Findeks raporu ücretsiz varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X