Şimdi Ara

Findeks kredi notu istemeyen rent a car firmaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
55.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amanhem

Kredi notu kötü olan, borcu takıntısı olan bence önce gitsin borcunu ödesin, araba kiralayıp parasını harcayacağına...

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

quote:

Orijinalden alıntı: Ukrtr

quote:

Orijinalden alıntı: Scofield1

quote:

Avis sorguluyor. Ekonomik araçlarda bile

Sorgulamayan yok galiba

Günlük kiralamalarda sorgulama oluyor mu

Bilmiyorum. Ben de onu soruyorum.

Günlük kiralık arıyorum zaten

Bence sormazlar günlük kiralamada bilgi sahibi olunca dönerseniz sevinirim

Budget ekonomik günlük kiralamada bile sorguluyor. Diğerleride sorguluyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yanıt yazmadı
  • quote:

Kredi notu kötü olan, borcu takıntısı olan bence önce gitsin borcunu ödesin, araba kiralayıp parasını harcayacağına...

Ne alaka. Saçmaladın

• quote:

quote:

Ne alaka. Saçmaladın

Hocam neresi saçma. Misal sizin bana borcunuz var ve herkese borç takmışsınız. Şimdi ben sizin elinizde son model iphone görsem ve benim alacağımın o telefondan daha az bir tutar ise ben sizin hakkınızda ne düşünürüm? Yada millet size ne der?

Dediklerim size saçma gleiyorsa birde alacaklıymış gibi düşünün, sonra sizde bana hak vereceksiniz.

• quote:

quote:

quote:

Ne alaka. Saçmaladın

Hocam neresi saçma. Misal sizin bana borcunuz var ve herkese borç takmışsınız. Şimdi ben sizin elinizde son model iphone görsem ve benim alacağımın o telefondan daha az bir tutar ise ben sizin hakkınızda ne düşünürüm? Yada millet size ne der?

Dediklerim size saçma gleiyorsa birde alacaklıymış gibi düşünün, sonra sizde bana hak vereceksiniz.

1- kimseye borcum yok

2- velevki borcum var ama babamı 1 hafta hastaneye getirip götürnek için acil taşıta ihtiyacım oldu. Borcum var diye ölelim mi?

Not : babam da yok :)

• 2 gün öncce Avisten araç kiraladım. Opel astra dizel otomatik..
    Telefonumdan bilmem kaça mesaj atıp gelen kodu söyledim. Benimde findeksime bakmışlar.
    Artık alma kaçma olayları ne kadar sık yaşanıyorsa bu tür bir güvenlik sisteminede başvurmaya başlamışlar demekki.
  • Geçenlerde garenta dan 1 günlük araç kiraladım megane 4 edc findeks notuma baktılar. Findeks sorgulamasj yapmadan araç vermiyorlarmış kesinlikle.

Aklıma şu geldi hiç bankalarla çalışmamış birinin findeks kkb motu çıkmayacaktır.. bu kişiler araç kiralayamayacak mı?

• Çok enteresan bir uygulama..

Zaten limiti olan kredi kartı veriyorsun. Araçları kaskolu, sözleşmen var. Findeks nedir..
  • He bir de kendi adına kayıtlı olan kredi kartından provizyon çekiyorlar, araç tesliminden 1-3 gün sonra iade ediyorlar.

• Onda bir sıkıntı yok. Çeksinler. Konu findeks :)

Son kez soruyorum arkadaşlar, findeks notuns bakmayan araç kiralama firması var mı?

• quote:

Onda bir sıkıntı yok. Çeksinler. Konu findeks :)

Son kez soruyorum arkadaşlar, findeks notuns bakmayan araç kiralama firması var mı?

Orta düzey rent a car firmaları bakmıyordur sanırım. İnternetten numaralarını alıp sorabilirsin.

• Bugün enterprise firmasından araç kiraladım findex raporu almıyorlar, avis istedi budget istedi sadece 300 tl previzyon ücreti aldılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kısaca tecrübe ettiğim birkaç firma:

AVIS: 2016dan beri aktif olarak kiralıyorum hiç findex sorgulamadı. Son kiralamam haziran başı.
    BUDGET: Sorgulama yapıyor. (Bilgiyi çağrı merkezinden almıştım)
    GARENTA: Her kiralamada mutlaka sorguluyor. (Tecrübe ettim)
    ENTERPRISE: İlk rezervasyonumu bayram boyunca 15-18'i arası yaptım. Verdikleri bilgiye göre sorgulamıyorlar.
    ZEPLINCAR: Sorgulama yapıyor. (Web sitelerinde de belirtmişler)

Not: AVIS üzerinde çok fazla araç kiralamam olduğu ve AVIS Preferred üyesi olduğum için sorgulama yapmıyor olabilirler. Ancak ilk kiralamamdan beri hiç sorgulama yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResidentDance -- 4 Haziran 2018; 21:31:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ResidentDance

Arkadaşlar kısaca tecrübe ettiğim birkaç firma:

AVIS: 2016dan beri aktif olarak kiralıyorum hiç findex sorgulamadı. Son kiralamam haziran başı.
    BUDGET: Sorgulama yapıyor. (Bilgiyi çağrı merkezinden almıştım)
    GARENTA: Her kiralamada mutlaka sorguluyor. (Tecrübe ettim)
    ENTERPRISE: İlk rezervasyonumu bayram boyunca 15-18'i arası yaptım. Verdikleri bilgiye göre sorgulamıyorlar.
    ZEPLINCAR: Sorgulama yapıyor. (Web sitelerinde de belirtmişler)

Not: AVIS üzerinde çok fazla araç kiralamam olduğu ve AVIS Preferred üyesi olduğum için sorgulama yapmıyor olabilirler. Ancak ilk kiralamamdan beri hiç sorgulama yapılmadı.
    bunlardan hala güncel olan var mı?
    özellikle enterprise ?
  • budget sorguluyor, hatta eleman notu görünce gözleri büyüdü resmen, ABİ NE İŞ YAPIYORSUN SEN diye sordu
    memurum la dedim, bakma orda 1800 puan yazdığına
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Aman hocam ne yaptın sen borçlu gezmeyi normal sayan çok insan var sağa sola borç takıp borç içinde ama borçsuz gibi yaşıyorlar. Laf söylersen şeytan ilan ederler. Anayasa 38 den "özgürlüğünden alıkonulamaz" kısmını kaldıracaksın o ödenmeyen icra dosyalarının 2/3 ü ödenir. Adamlar keyfi ödemiyor başkaları üzerinden gününü gün edercesine yaşıyor. Gerçekten borcunu ödeyemeyecek şekilde batan ve bundan mahcubiyet duyanlar da var onlar bu sözlerimin dışındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 3 Haziran 2020; 16:22:16 >
  • Moov ve tiktakta sormuyor. Ama dakikalik sistem olduğu için günlüğü pahalıya geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 3 Haziran 2020; 16:26:4 >
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    istanbul'da olanlar için iyi birer alternatif gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.