Şimdi Ara

Findeks Kredi Notum Kredi Çekmek İstiyenlere Faydalıı Bilgiler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar 20 Yaşındayım Ve 15 Aydır Kart Kullanıyorum çoğu asgari tutar yatıırdım :D ama son aylarda hepsini yatırdım 1670 den 1550 lere düşmesi kartın limitini hemen doldurmam dan kaynaklanııyor örnek 2 bin lira limitiniz var ise 500 harcayıp dönem sonu + para yatırırsanız çok iyi yükselir söliyim benim bu ay 25 inde bildiri dönemi yapılırsa 1900 lere çıkacak inş. 2500 lira para yatırdım limitin 2 lira. şuanda.
    İş bankasının kartını kullanıyorum Ekim Ayında Başladım Notum Ocak aylarında 1024 e ulaştı sonra 4 ay yükselmedi buda asgari tutarı yatırıp ertesi gün çektiğim için oluyordu ama haziran ayında limit i harcamadım bekledim 1324 lere çıktı 2 ay sonra 1670 E Çıktı gördüğünüz gibi.

Ben nasıl kredi verilir diye bişey önermeyecem en baştan nasıl olur diye söliyim size.

İlk önce Kredi kartınız olması lazım en inceden yani bunu her ay %40 kullanıp fazlasıyla dönem sonunda yatırmanız ve ilk 15 gün harcamamanız tavsiye ederim bankalarda notunuz düşük olabilir örnek benim teb bankasında 1300 LERDE Ama bankanın sınırıda 1500 yani geçerli.

6 Ay Bu şekilde kullanın kartınızı hesabta para olsun paranız varsa yatırın sürekli harcamadan 6 ay hiç başvuru yapmayın bir yere Puanınız 1900'olsada Son 2 Ayda 10 başvuru yaptıysanız puanınızı düşürmez belki 100 puan anca düşürür önemsiz yani ama bankalarda önemlidir :) Kredi puanı hayatınızda her yerde önemlidir arkadaşlar bilginize.Saygılar kasım Ayının başında tekrar SS Atacağım bakalım ne olacak.

Bankalar Puan'ı bakar. Fakat 1900 Puanım var Ve 20 Tane'de başvurum var fakat puanım yüksek ama çıkmıyor işte çok başvuru yaptığınız için ve sadece kredi kartı kullanıyor iseniz örnek 6-7 aylıık kart kullanıyorsunuz ve puan 1800 üzerinde fakat başvurular çok tamam başvuru çok önemli ama başvurum yok diyipte çıkmıyor derseniz'de.

Puan iyi amenna tamam Kredi çekmek istediniz fakat şu hususlar çok önemlidir.

1- Kredili ürünlerinize bakıılır sadece kredi kartı var ise banka tek güvencesi o olduğu için kefil ister ipotek ister ve Red verir direk.
    2-Bundan önce hesablarınıza e-haciz gelmiş olabilir fakat borcumu ödedim de çıkmıyor derseniz bazı bankalar geçmişinize baktığında buna değinir.
    3-Hesabınızda para olmaması veya olması bunlara bakılır-
    4-Yaşınız önemlidir örnek vermek gerekirse 19 yaşında 1 yıllık Vergi Levhalı Esnaf arkadaşımızıın puanı iyi kredi kartı ödemesi iyi sicili temiz fakat banka red verdi bu'da yaş dan dolayı yani siz 25 yaşında olup 5- 6 yıllık esnaf olmuş olup düşük miktarlarda kredi çekip ödemelrrinizde hiç sorun olmadıysa ve sicilinizde çok iyiyse Banka sıkıntısız verecektir krediyi.
    5-Ve ilk krediyi çekecekseniz 10- bin çekin 2 yıl ödeyin ve sonrasında 30 bin lira rahatlıık ile alabilirsiniz.
    6-İstihbaratta olumsuz olmayacak.
    7-Çok Fazla hesabınız olmasın az ve öz olsun yeterli olacaktır
    8-6 Aydan fazla hesabtan 3 faturaya ödeme talimatı vermiş iseniz buda olumlu bir sonuçtur.
    9-Konut kredisi ve taşıt kredisi ihtiyaç kredisinden daha esnek olmakla beraber faizleride az olmaktadır.

Hemşire Polis Doktor iseniz Maaş Aldıgınız Bankadan Zaten Kolaylııkla kredi çıkacaktır istisnasız sicil temiz ise maaş direk kesintili olacaktır.

Yani gelir belgesiz Kredi Kesinlikle çıkmaz Puanınız iyidir Kart vardır Bankalardan Alamazsınız.

Fakat ****kredi puanınız düşükse bile 2 bin lira kredi veriyor buda 4 yılda faizi ile 3,700 lira lara çıkıyor burdan deneyebilirsiniz.

Not:Alıntı diğildir tamamen tecrübelerime dayanarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xefsanelix02 -- 18 Ekim 2016; 0:43:19 >

• İlk 15 gün harcamamanın mantığı ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamda her şey findeks notu değil. 1900 puanla kredi kartı ve kredi çıkmadığını bilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wd10earx

İlk 15 gün harcamamanın mantığı ne?

Bilmiyorum ben öyle yaptığım için öyle diyorum Ustam

Kredi kartı Ödemelerinizi Düzenli yapınız ve Borç Durumunuz olmasın 3-4 ay da göreceksiniz iyi yerlere gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

tamamda her şey findeks notu değil. 1900 puanla kredi kartı ve kredi çıkmadığını bilirim.

Yukarıda düzelttim
  • quote:

tamamda her şey findeks notu değil. 1900 puanla kredi kartı ve kredi çıkmadığını bilirim.

Risk/Limit dengesi,
    Belgelenebilir aylık gelir,

gibi çok önemli konularda var ama eğer bunlara rağmen, alamadıysanız hangi banka çok merak ettim doğrusu.
    mini bile olsa(4-5 bin) verir bence.
  • Benim durumum farkli. 3 senedir Tr deyim. Kredi kartini bile zar zor 2000 euro bloke ederek alabildim. Daha sonra puanim hizla artti. Ama ginede kredi alamiyordum. Sonra enpara istemeden kredi tanimladi. Nihayet maasimin geldigi bankada kredi verdi. Ama hala baska bankaya basvuru yapayim red gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim durumum farkli. 3 senedir Tr deyim. Kredi kartini bile zar zor 2000 euro bloke ederek alabildim. Daha sonra puanim hizla artti. Ama ginede kredi alamiyordum. Sonra enpara istemeden kredi tanimladi. Nihayet maasimin geldigi bankada kredi verdi. Ama hala baska bankaya basvuru yapayim red gelir.

Normal hocam.
    Mümkünse sadece maaş aldığın banka ve buna ek olarak +birde alternatif bir banka kullan.
    Diğer tüm hesaplarını kapat.
  • quote:

Benim durumum farkli. 3 senedir Tr deyim. Kredi kartini bile zar zor 2000 euro bloke ederek alabildim. Daha sonra puanim hizla artti. Ama ginede kredi alamiyordum. Sonra enpara istemeden kredi tanimladi. Nihayet maasimin geldigi bankada kredi verdi. Ama hala baska bankaya basvuru yapayim red gelir.

hangi bankaya kredi karti basvurusu yaptinizda red geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÇevreMühendisi kullanıcısına yanıt
    ilk olarak maasim ing ye geliyordu. Orada gelen maasim bile kayboldu. tuhaf seyler oldu. Burada zar zor para bloke ederek kredi karti çikarttim. Ama gelen maasi kendileri Tl ye çeviriyor diye Teb e geçtim. Kredi karti once vermediler. Sonra ufak limitli aldim. Ama bayagi cimri Teb limit konusunda. Maasimin ancak 1 misline kadar ancak 2 sene sonra çikartabildim. Fakat bir gun bana ufak ufak yurt disindan paralar gelmis. Beni aradilar bu ne diye. bende emekli maasimin eksik odediklerini odemisler deyince . Siz emeklimisiniz diye sordu. Yani diyecegim. 2 sene sonra bile durumum bos gezenin bos kalfasi gibi gozukuyormus.
    Benim durumumda fazla insan olmadigi için banka bilgilerinde benim durumum hep boyle çalismayan gibi gozukuyor olabilir.
    Fakat ginede su andaki banka iliskilerim fena degil ama hiç bir zaman Tr de çalisan kadar kredi falan alamam. Galiba buda normal
  • quote:

ilk olarak maasim ing ye geliyordu. Orada gelen maasim bile kayboldu. tuhaf seyler oldu. Burada zar zor para bloke ederek kredi karti çikarttim. Ama gelen maasi kendileri Tl ye çeviriyor diye Teb e geçtim. Kredi karti once vermediler. Sonra ufak limitli aldim. Ama bayagi cimri Teb limit konusunda. Maasimin ancak 1 misline kadar ancak 2 sene sonra çikartabildim. Fakat bir gun bana ufak ufak yurt disindan paralar gelmis. Beni aradilar bu ne diye. bende emekli maasimin eksik odediklerini odemisler deyince . Siz emeklimisiniz diye sordu. Yani diyecegim. 2 sene sonra bile durumum bos gezenin bos kalfasi gibi gozukuyormus.
    Benim durumumda fazla insan olmadigi için banka bilgilerinde benim durumum hep boyle çalismayan gibi gozukuyor olabilir.
    Fakat ginede su andaki banka iliskilerim fena degil ama hiç bir zaman Tr de çalisan kadar kredi falan alamam. Galiba buda normal

alala ilginç bir durum dostum bir kredi uzmanına danış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.