< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Findeks notum Çakıldı ! (1310'dan 1505 yükseldi) (14. sayfa)
-
-
Bu enflasyonda her türlü biter. O gördüğün borçtan x1 daha var yani 2 ile çarp. Bu paralara tofaş satmıyorlar dostum 100-200 para değil artık. 2.5 sene önce 240 a aldığım ev şu an 1m 300k :)quote:
Orijinalden alıntı: Saiph
Abi o borç bitmez
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu zamanda tl borçlanmak risk değil yatırım. Findeks notunuz kaç ?
-
-
-
1550 idi. Garanti bankasından kmh açtım. Ne kadar düşer acaba
Eğer uzun süredir kredi veya kredi karti geçmişiniz varsa pek fazla düşmez.
Findeks e göre yeni ürün açılışları %5 puan düşürüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
%5 düşme yapar. Kredi derinliği iyiyse 25 - 55 arası düşme yapabilir.quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
1550 idi. Garanti bankasından kmh açtım. Ne kadar düşer acaba
-
Hocam kaç kredin varquote:
Orijinalden alıntı: wksj
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ağbi harikasın yaa 700k borca az riskli demiş benim favorimsin kardeşim helal olsun))
-
Ben yapı krediye 250 bin para yatırdım kur korumalı hesap. Nakit teminatlı 10 bin istedim cevap olumsuz
Nakit teminatlı kredi ile normal kredi arasında bir fark yok. Krediye red gelirse nakit teminat vermenin bir anlamı yok yine de çıkmıyor. . Ban kamuda çalışıyorum sabit maaşım ve düzenli gelirim var borsada param var kur korumalı hespa açtım ona rağmen maaş bankam yapı kredi 10 bin lira bile kredi vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Braweheart01 -- 22 Temmuz 2023; 13:22:49 > -
1380'de takılı kaldım
-
Puanın 1100 altında mı hocamquote:
Orijinalden alıntı: Braweheart01Ben yapı krediye 250 bin para yatırdım kur korumalı hesap. Nakit teminatlı 10 bin istedim cevap olumsuz
Nakit teminatlı kredi ile normal kredi arasında bir fark yok. Krediye red gelirse nakit teminat vermenin bir anlamı yok yine de çıkmıyor. . Ban kamuda çalışıyorum sabit maaşım ve düzenli gelirim var borsada param var kur korumalı hespa açtım ona rağmen maaş bankam yapı kredi 10 bin lira bile kredi vermiyor.
-
Tek kredi kartını ne kadar süre kullandınız?
-
3 yil tek kullandım. 8aydır 3 tane var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 13 Ağustos 2023; 16:18:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1250 puanım var fark etmiyor 1500 üzerinde de vermediler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X