Şimdi Ara

FingerBoard (Tech Deck) 2012 GÜNCEL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bir süre gezindikten sonra gördüm ki uzun süredir güncel Fingerboard topic'i açılmamış.Bende ilk konumu açtım.Trick videolarınızı ya da Fingerboardlarınızın resimlerini koyabilirsinz.Ben şuan o kadar profesyönel olmasamda ollie kickflip gibihareketleri yapabiliryorum.Sizler de yapabildiğiniz hareketleri aklınıza takılan soruları sorarsanız güzel bir ortam elde edebiliriz

• kardeşim merhaba bende bu hobiyle uğraşıyorum tech deck türkiye sayfasından geliyorum.. daha deckimi alalı 4 gün oldu sadece shove it ollie ve nollie hareketlerini yapıyorum bugun slide hareketlerine başlıcam.. şuanlık deck olarak bir tane var ama expert alcıam yakında para bırıktırıyorum şuan elimde olan kaykayım aşşağıdaki görüntüde görüldüğü gibidir.BAŞARILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0zzi -- 25 Şubat 2012; 19:03:50 >
  • güzelmiş şekli :D
  • teşekkür ederim :D
  • Bende ahşap var ollie yi hiç yapamıyorum çünkü ahşaba zımpara taktım ama flip lerde süperim
  • Arakadşlar bu boadlar için özel bir ayar var mı?
  • biraz gevşek bırakarakgayet güzel oynarsın ama dikkat et tech deck kullanıyorsan parçalar çabuk düşebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de geçen gün aldım 1 haftadır ollie ile uğraşıyorum kafayi yiyecektim de artık 1 cm kadar olsa da yapabiliyorum süper bişi bu tech deck
  • bende 12 tane var.zamanında baya almıştım.yalnız hareketleri baya unutmuşum :) tekrar başlayacağım galiba.bir ara koleksiyonun fotosunu koyarım.

• Abi benim bir tane var.ollieye 3 haftadır çalışıyom.hiçbirşey olmuyor.yardım edebilirmisiniz.

• Aslında oliyi biraz yapıyorum ama hiç güzel olmuyoartık yeter kendimi öldürecem artık
  • olie yapabiliyorum fakat fliptir filan yapıyorum ama havaya kaldırıyorum ama bu kick flip fake imposibledir filan hi ne olcağını tahmin edemiyorum sadece uçuyorum 50 cm kadar ya takla atıyor (flip gibi) ya çapraz takla atıyor yani olie ve shove it haricinde flip denemesi yaparken bu hareket flip olcak diyemiyorum lütfen yardım edin siz istediğiniz zaman flip fake imposible heel flip yapabiliyormusunuz cevapları bekliyorum
  • bu benimkiler

• quote:

Orijinalden alıntı: vedrayna

Aslında oliyi biraz yapıyorum ama hiç güzel olmuyoartık yeter kendimi öldürecem artık

Yorumlar yardirdi .D
  • bende yeni başladım shov iti biraz yapabiliyorum ollie yi 1 günde çözdüm ollie de süperim !!!
  • yakın zaman bende alıcam konuyu gördüğüm iyi oldu bakalım kavrarız umarımm saygılar..
  • Ya bende yeni başladım 1 gün oluyor shove it yapıyorum hemde güzel çıkarıyorum hareketi ama ollie bi türlü yapamıyorum yardımcı olabilecek varmı sürüyle video izledim bir türlü kaykayı havaya kaldıramıyorum
  • Bende de var bir kac tane. Pek beceremiyorum sarmadi fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce asansör boşluğuna düşürdüm yende aldım habitat serisi olieyi önce de beceremiyodum hale beceremiyorum fliplerde iyiyim ama alttaki benimki

• Bi skater olarak fingerboard a tabiki merakım var.. İnternetten temin edebileceğim bi yer var mı? internetten alanlar varsa aldıkları siteleri yazarlarsa çok makbule geçer iyi kaymalar ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.