Şimdi Ara

Fiora'nın Ultisi Kime Atılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta. Şimdi hemen adc veya apc demeyin. Hydra-Bt aldığımız zaman pasif %20 true damage atıyor. Ultiyi patlattığımızda %80'e yakın true damage atıyoruz. Bunu karşıdaki tankı öldürmek için atmak daha manyıklı geliyor. Adc veya apc'ye attığım zaman boşa harcamış gibi hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen tankı öldürmeye çalışırken adc/apc seni keser onların istediği bu tankı eritme işini carrylere bırak adc/apc kesmeye çalış.

• Thablion kullanıcısına yanıt
    Fazla denk gelmese de arada qss basmayı akıl edebilen adamlar geliyor apclerde de zhonya denen lanet item var Dediğin mantıklı ama tanklara attığımda ultiyi daha çabuk patlatabiliyorum. İçeriye girdiğimde tüm focusu ben alıyorum W da kurtarmıyor bazen

• Zhonya veya qssleri varsa onları kullandırıp fighttan çıkacaksın ama soloqda bu biraz zor bizimkiler 5 kişi ölene kadar fightta kalıyor Fiorayla hem hasarı üstüne alıp hemde tank eritemessin arkalara gireceksin başka çaren yok full tankda useless olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

beceremediği hareketi videoya almak neyin kafasıymış acaba merak ettim altı üsttü duvardan geçiceksin yeteneksiz
  • Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

hahaha videodaki fiora baya fail yalnız. %90 silver-plat civarı biri

• e1 kullanıcısına yanıt
    Benim.Plat 4 üm.
  • Kolay geberen birine at
  • Galiba tankın ölmesi zor tank ölsün gerisi kolay diyenlerdensin

• Mantık ona benzer aslında Ancak o kadar true damage varken 1800 canlı adamları kesmek israf sayılmaz mı? Sen ne dersen bundan sonra onu yapacağım üstad

• Hayır tf lerde fioranın temel amacı o değil bence nedeni ise sen zed talon falan değilsin görevin wayen teqlemek değil tf lerde görevi şöyle

kolay ölecek yada çok önde kalmış birine ulti at> heal al> takım can fullesin> [44.44]Konuyu açan qnqmız:GG İZİ LOWS(44-2)

• Assasin değiliz zaten onun farkındayım Bundan sonra dediğin gibi yaparım eyvallah üstad.

• Tanka atılır carrye atılabilir ama bunun pozisyonları var mobildeyim yazamıyorum şuanda Tanka atılmaz diyenlerle muhatap olma bu arada

• Birini tek yakaladiysan affetme tek atarsin
    Tflerde ise cani az olana atmak daha mantikli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.