Şimdi Ara

Fiorino-Bipper-Nemo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
17.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • başlık eski ama yeni başlık acmak istemedim...bu 3 aracı gunumuz sartlarında karsılastırma imkanı olan var mı :) suan Nemo'ya yonunde gozukuyor tercihimiz.. fiyatının digerlerine gore uygun olması bundan etken oldu tabii ..digerlerinin Nemo'ya gore pek bi artısı yok gibi duruyor..sizin fikriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan54

Arkadaslar bi abim 0 arac alacak ve doblo bakıyordu ama ailesi 3 kişilik sedan hb arac almaya ikna edemedim illa bu sınıfta arac alacak bende o zaman ona fiorino ve bipper onerdim (esnaftır kendisi) simdi gelelim probleme
    bana dedigi fiorino fiat buna daha cok yaklasıyo aslında bende ona dedim fiat al diye servis ağı olarak ama diğerleride aynı parçalar var
    peugeot da bize aracı tanıdığı olduğu için ucuza verecegini soyleyen biri var ama bipper da arka cam varmı onu bilmioyurm?nemoda da yok sanırsam bir tek fiorino damı var ve siz olsanız pug citroen fiat hangisini tercih ederdiniz?

bipperda arka cam var ama

bipper fiatta olan

esp
    asp
    hillholder
    blueme
    ve fonksiyonel direksiyon yok (bundan emin değilimç)

ki fiat fiorino bu araçlar içerisinde sırf esp olduğu için bile alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

başlık eski ama yeni başlık acmak istemedim...bu 3 aracı gunumuz sartlarında karsılastırma imkanı olan var mı :) suan Nemo'ya yonunde gozukuyor tercihimiz.. fiyatının digerlerine gore uygun olması bundan etken oldu tabii ..digerlerinin Nemo'ya gore pek bi artısı yok gibi duruyor..sizin fikriniz nedir ?

bende yeni konu diye cevap yazdım :)

bir üstteki mesajımda neden fiorino tercih edilmesi gerektiğini söyledim.
  • Oncelıkle Merhaba
    Bu aracların ucu de aynı sayılır..Biz Fiat Fiorino Emotion modelını aldık.Tercıhımız Fıattan yana oldu.
    Nedeni ise aldıgımız bayiinin tanıdık olması ve yedek parca ve bakım malıyetlerı daha ucuz dusuncesıydı suanda 1 bucuk yıldır kullanıyoruz daha 22.000 km de sonucta hıcbırı sızı uzmeyecektır
  • Fiorino

Fiorino-Bipper-Nemo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademi51 -- 26 Ocak 2012; 0:37:51 >
  • 3'ü de motor hariç birebir aynı.. Aynı hatta, aynı işçiler tarafından, aynı parçalarla peşisıra üretiliyor..

Tek fark, birine multijet motor takılıyor, diğerlerine hdi motor..

Satış fiyatları birbirine çok yakındır, ama sırf multijet için Fiat alınır. Hatta mümkünse Trekking modeli..

Fiorino-Bipper-Nemo
  • Arkadaşlar Merhaba,

Şirketimize almak üzere araç bakıyoruz ve 2 model arasında kaldık yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

1. şeçeneğimiz bipper (esp var) 39.900 tl
    2. seçeneğimiz fiorino (esp yok) 42.000 TL

geri kalan donanım aynı neredeyse (çok detaylı bilmiyorum) fakat bipper daha üstün. Araç şirkette sadece müşteri ziyaretleri için şehir içi gezmelerde kullanılacak, yük taşımayacak neredeyse. Fiyat avantajı, bakım periyodu (bipper 20.000km fiorino 10.000km de bakım gerekiyor ) ve de özellikle esp den dolayı bipper'a daha ılımlı bakıyorum sizin görüşleriniz nelerdir ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.