Şimdi Ara

Fıorıno Direksıyon Tıtreme Sorunu...Yardım..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aracım 2010 model fıorıno aracımla bi ıkı defa tekırdaga gıdıp geldım 120 geçince dıreksıyonda titreme oluyo. 140 gordum 140da asırı derecede bi titreme oluyo. tanıdık rot balancı var ona sordum lastıklerın değişmesi gerekiyo dedi sonrada balans ayarı yapılması gerektiğini soyledi. baska kişilerede sordum aracın govdesi titriyo olabilirmiş eger aracın govdesi titriyosa cııdddli anlamda bi masraf oldugunu soylediler sizce sorun nerden olabilir.??

• .................
  • Hocam aracın gövdesi titremesi diye ilk defa duydum
    Aracınız kaç kmde ?Lastiklerinizin diş derinliği ne durumda? Lastikleri aşınmış yada balansları gitmiş olabilir
    Normalde yapmayıp 140 hızla giderken yapıyorsa bence balanstandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Hocam aracın gövdesi titremesi diye ilk defa duydum
    Aracınız kaç kmde ?Lastiklerinizin diş derinliği ne durumda? Lastikleri aşınmış yada balansları gitmiş olabilir

Bende yeni duydum bi tanıdıgım soyledi. araç 37km de lastıklerin değiişmesi gerekiyo dedi rot balansci
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkey

quote:

Orijinalden alıntı: delgadobm

Hocam aracın gövdesi titremesi diye ilk defa duydum

Bende yeni duydum bi tanıdıgım soyledi. araç 37km de lastıklerin değiişmesi gerekiyo dedi rot balansci

Degıstırın hocam lastıklerını o zaman
    Lastıkler ozellıgını yıtırmıs tellerı kırılmıs dıslerı bıtmıs olabılır
    Lastıkten sonra tıtremenız duzelecek dıye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lastikle yüksek hızlarda kızakladıysanız diş derinlikleri tutarsızdır, bence lastikleri değiştir olmazsa Gövde Titremesi denilen olaya bakarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.