Şimdi Ara

Fiorino hız cezası 111 km (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
42.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bıpper ile sirkette devamlı ceza geliyor artık satmayı düşünüyoruz, uçan teneke araba yapmışlar hızdan ceza hep sanki 86 km ile sehir içinde ortalama ceza yenir mi ankarada ise güzel güzel yediriyorlar sw tipi araçlara yönelmek lazım.
  • Ticarilerin çoğu 130-180km/s arası gidiyor hemen her yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Ticari adı üstünde , araçları amacına göre kullanmayı bilmeyenler için cezalar öğretici olur belki. Gerek uzun yolda gerek şehir içinde sağımdan solumdan vızır vızır geçen, sellektör yapan ticarilere gıcık oluyorum iyice.

Sende sol şeridi yavaş giderek işgal edersen sellektörü yersin tabi .

Ayrıca ticari'nin amacı ne çok merak ettim . Sendemi yoksa ticari araçların sadece ticari olarak taşıma olarak kullanılan araçlar olarak görüyorsun .

50 bin sefer söyledik aracınız hususi değilse yavas gideceksiniz. sol seridi kapatan bir ticari varsa 120 ile gidiyorsa yer cezayı..

• Bazı arkadaşlar yavaş gidersen selektörü yersin, bi kamyonun altında kalırsın gibi tabirler kullanmışlar. Radara girmemek için radarın bulunduğu noktalarda tabeladaki hız sınırlarına inip en sağ şeride geçiyorum. Şerefinden süphe ettiğim bazı kamyoncular selektör çekerek hızlı gitmem için ısrar ediyorlar. Ama takmıyorum geçmeye kalkıyorlar. Radarı geçtikten sonra bende basıp arada bırakıyorum o şerefinden şüphe ettiklerimi. Sol şeritten yavaş gidenlere sinir olurum ama sağ şeritten hız sınırlarına uyarak gidene kimsenin selaktör yapma hakkı yok. Kimse kimse yüzünden ceza yemek zorunda değil. Bugün birazda sinirliyim. Radar olabilceğinden şüphelendiğim bir noktada 60-65 km ile radarın önünden geçtim sanırım ceza gelecek. O yüzden kimse kimseyi sağ şeritte veya tek şeritli yollarda sıkıştırmsın. Her yer radar kaynıyor. Çok ceza yedim ve bıktım. Bir gün birinin canını yakacağım...
  • araba kullanmaktan soğudum şehiriçinde tabelada 70 yazan yollar var ve bir sokak sağa sapıncada meskun mahal oluyor rampa başı tabelada 40 yazıyor bu seferde arkadan sıkıştırıyorlar korna selektör vs paranoyak olacağım sanırım
  • Aracınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KGM'ye göre panelvan da olsa 100*1,10= 110 yani 111'de kesilen ceza yasalara uygun. Doğru mu derseniz orası tartışılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Aracınız nedir?

İmzamdaki araç işte benim değil babamın.

Ayrıca 1 yıl sonra bu soruyu sorduğunda bir an garipsedim.
  • quote:

quote:

Aracınız nedir?

Mobildeyim imza gözükmüyor.
    Konunun tarihine dikkat etmemisim

Biz de ticari bir araç bakiyoruzda sizin araç ne ona göre bişeyler soracaktim

Edit: caddy imis. Biz scudo - transporter gibi araçları binek ruhsatlı almayi düşünüyoruz. Neyse bakalim. Rahatsızlık için kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 24 Kasım 2013; 13:34:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SanMarinoForveti

Fiorino kamyonet olarak geçiyor, bölünmüş karayollarında kamyonet hız sınırı 85dir

93 diye biliyorum ama ben
  • Gecmis olsun
  • quote:

quote:

quote:

Aracınız nedir?

Edit: caddy imis. Biz scudo - transporter gibi araçları binek ruhsatlı almayi düşünüyoruz. Neyse bakalim. Rahatsızlık için kusura bakmayın.

Öncelikle rahatsızlık ile alakası yok forum herkes birbirine cevap yazabilir.
    Bazen bende konu tarihlerine dikkat etmezdim artık farkına varınca şaşırdım.

Şimdi transporter alabilecek paranız varsa, scudo alınmaz. Önce bütçe önemli siz isterseniz konu açın oradan yardımcı olalım.

Bizim araç : 2011 CADDY Trendline DSG.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınız nedir?

Şimdi transporter alabilecek paranız varsa, scudo alınmaz. Önce bütçe önemli siz isterseniz konu açın oradan yardımcı olalım.

Binekten sonra orta sınıf ticari araç ne hissettirir diye konu açtım pek ipleyen olmadı.

Scudo için 2007-8 model olacak
    Transporter olursa eger anca 2004-5 e para yeter

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aracınız nedir?

Binekten sonra orta sınıf ticari araç ne hissettirir diye konu açtım pek ipleyen olmadı.

Scudo için 2007-8 model olacak
    Transporter olursa eger anca 2004-5 e para yeter

Aslında bu sorunun cevabı bellidir.

Birçok durum eksiye dönecektir. Konfor, Performans, Yol tutuş vs.

Bence transporter alın daha mantıklı olur. Scudo çok tipsiz ve gereksiz bir araç. Ama bu kadar büyük araç istemezseniz bütçenizi öğrensek daha iyi araçlar bulabiliriz.

• Babamlar şu an günlük 2 araç bazen 3 araç 150 km işyerine git gel yapıyorlar ve masrafları yüksek oluyor böyle Transporter gibi bir araç kiralayalim dediler aylık 1700 istemiş rent a car.

Babam ise binek aracı satayım söyle 7-8 kişilik bir araç alalım. Hem iş yerine tek araba rahat gideriz hem de aile içinde kullanışlı olur diyor.
    Fiat scudo yi tasarım olarak beğeniyoruz sorun yok. Zaten pejo ve Citroen de jumpy ve expert modelleri ile ayni kasayı kullanıyor. Bütçe olarak ise en fazla 30.000 düşünüyoruz. Fazla vermek istemiyoruz çünkü ileride işler değişir ise satariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 24 Kasım 2013; 14:59:31 >
  • quote:

Babamlar şu an günlük 2 araç bazen 3 araç 150 km işyerine git gel yapıyorlar ve masrafları yüksek oluyor böyle Transporter gibi bir araç kiralayalim dediler aylık 1700 istemiş rent a car.

Babam ise binek aracı satayım söyle 7-8 kişilik bir araç alalım. Hem iş yerine tek araba rahat gideriz hem de aile içinde kullanışlı olur diyor.
    Fiat scudo yi tasarım olarak beğeniyoruz sorun yok. Zaten pejo ve Citroen de jumpy ve expert modelleri ile ayni kasayı kullanıyor. Bütçe olarak ise en fazla 30.000 düşünüyoruz. Fazla vermek istemiyoruz çünkü ileride işler değişir ise satariz.

O zaman scudo alın.

• Kamyonet kamyonun küçüğü değil mi? Pikap (pick-up) olarak bildiğimiz arkası açık kasalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Kamyonet kamyonun küçüğü değil mi? Pikap (pick-up) olarak bildiğimiz arkası açık kasalı...

kamyonun daha kibarı demek. kamyon-et yani eti senin kemiği başkasının
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.