Şimdi Ara

FİRE DKARE BEĞENEN VARMI ARKADASLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hiç güzel olmadı oyun eski havası yok
  • nefret ettim resmen ko dan K2NETWORK e
  • kosp cu veya dupeci değilim ama oyunu sevmedim çizgi film gibi olmuş.ben bi tarafımı yırtıp +7 shell set yapıyorum görevler yüzünden sheller ucuzluyor.+8 itemlerim var ama millet +7 dir fln dio sinir oluorum.serverda ilk 24 de iken gelen işaretim artık bi 25 kişide daha var çünkü limitler arttı bu yeni patch ile şimdi benim yerimde sen olsan severmiydin?
  • bence çok kalite olmuş ne yani arkdaşlar o iğrenç grafikler arsında oyanmak bence çok sıkıcı idi.. hem yeni görevler fln yani lvl atlamak artık çok kolay oldu.... ama oyunda bi tek şey sevmedim o da o küçük çocuğun ikide bir çıkıp bişiler yazması sinir ediyo adamı tam 1v1 yapıon birden çıkıo dikkatin gidio..
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

Benim cok hosuma gitti bence oyun kendine gelmiş ben bu yorumları empire geldigi zamandanda cok iyi hatırlıyorum o zamanda boyle yorumlar kufurler yok bırakıyorum diyenleri cok gorduk..

+1903
  • yaw o lufersondaki evler ke den beri lego gibi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tiber

Bence süper olmuş. Ben eskisini bırakmıştım artık bununla başladım tebrik ediyorum oyun çok güzel olmuş. Bu beğenmeyenlerdein %99u da ya koxpçudur ya da dupeci. Koxp kullanmadıkları ve dupe yapamadıkları için çamur atıyolar oyuna. Ben K2yi tebrik ediyorum. Çok güzel olmuş. Çok güzel itemler ve çok güzel silahlar var.

senden cevap bekliyorum yukarıda sana cevap verdim.bişiler söle bakalım.
  • ya arkadaşlar şu +7 lerin yanma olayı nedir anlamadım... +7 salamenderim var onu nasıl yakarım rebirth yapınca mı onu da yaparım ama yanma riski var mı..?
  • oyunu iyice çocuklarştırmışlar artık ne dm nin tadı war ne boss un al görevde unique takı verio işe bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: overdosenos

ya arkadaşlar şu +7 lerin yanma olayı nedir anlamadım... +7 salamenderim var onu nasıl yakarım rebirth yapınca mı onu da yaparım ama yanma riski var mı..?

yok rebirth %100 basar ama rebirth bi itemi upg. edeceksen risklidir.
  • ohooooo yenimi anladınız,, fire drakenin testine 1 saatliğine girmiştim, neler ne olcak diye , bütün herşeyi gördükten sonra alt f4 çekip normale girdim. aralarında çooook fark var. fire drake gerçekten tamamiyle çocuk yapımı.. ahhh o eski KO nerde
  • güzel taraflarıda var güzel olmayan taraflarıda....
  • herkes gorevler geldı lwl kasmak kolaylastı itemler kolay bulunuyor diyor
    ama bu gorevler suana kadr lwl lerınızn birikmiş hali elbet gorevler biticek
    itemler konusunda yeni itemler cıkıcaktır ctin shell yanında ctin gibi kalıcaktır bene
  • oyunculuğunu ön plana çıkarmaya çalışmışlar gayette iyi olmuş ztn iyi oyuncusan np sıralamasındakilere verio özel armor madem ilk 25 tesin +7 shell yerine verilen armorlardan giyceksin +1 shell görevle almasıda seni etkilemicek hha sende 0 ing varsa questleri yapmada atlıosan o senin sorunun grafiklere gelince bakınız wow diyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajax_mage -- 7 Ağustos 2006; 14:26:04 >
  • bence oyun irenç olmuş artık lwl kasmk çoook kolay we hiç rekabet kalmadı yeni npclere bi türlü alışamadım ya bu berbat bi oyun oldu çıktı
  • Oyun fena değil ama beni en çok sinir edin sürekli kar yağıyormuş gibi o pembemsi şeylerin havadan aheste aheste düşmesi.
    Sürekli aşağıda çıkan çocuk gibi dikkatimi dağıtıyor.
  • iyi o zaman oynamayın

ben beyendim

bi kac kotu kısmı war ama fire drake sayesinde master açtım ve para yaptım

kimin işine gelirse o sever
  • cok kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
  • Bende beğendim ama tek hosuma gıtmeyen sey bu kadar oyuna para veren (reel) ınsanların oparalarının bır nevı bosa gıtmesı adam gıdıo +8 chıtın set alıyor dıyelım yada Helll breaker . Diğer taraftan hıc para harcamayan birisi gidip green treasure chestten hell breaker cıkartıor DOTL cıkartıor ve adamın paraları bosa gıdıor.dier taraftan +8 chıtın set alan bı adam +5 ini gorevden alıyor ve sansı varsa basıor. Bence bu adaletsizlik diye dsunuorum
  • oynamayın o zaman
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.