Ben bu akşam girdim.Maşallah en yeni açılan server tıklık tıklım.Diğer serverler neredeyse boş.Neyse,git bi worm kes kız çıksın dedi.Kestim,kestiğime de pişman oldum(çok dırdır yapıyo).Neyse lvl 10 dan sora Allah'a şükür o kız çıkmıyor. Bu arada bir görev dikkatimi çekti.Eskiden Captain Cunabarl'ın olduğu yerde koca ordusuyla bir adam duruyor.O bizi bir görevde bir yere ışınlıyor ve haydutları temizlememizi istiyor.En sonunda haydutların boss'unu kesiyoruz ve görevimiz bitiyor.Görevin ödülü çok saçma.Ama yapmak zorundasınız. Demin oyundan çıkmıştım.Görev yapıp da çıktım.Görevler çok iyi hazırlanmış. Menüler acayip derecede karışık.Sadece resimlere bakarak birşeyler anlayamıyorsunuz.Benden öneri oyunun menüsünü vs. tanıyın oyuna öyle başlayın. Oyunda kaslmak dert değil.Görevler sizi iyice kasıyor zaten.Birazcık Kecoon'lardan bahsedeyim.Kecoon'lardan artık ne işe yaradığını bilmediğim "Kecoon Armor" ve resmi karpuza benzer birşey çıkıyor.Bunlar görevler için gerekli.Oyunda yaratıkları kesmeniz kolaylaştırılmış.Ben archer ile lvl 12 de bütün gavolt serisini kestim. Benim görüşlerim bu kadar eğer yeni keşfettiğim birşeyler olursa yazarım...
BEnce unıq ıtemlerın trade ve merchanddan verılmemesının sebebı hackerların carı soymasına ramen car sahıbının carıyla tekrar devam etmesını saglamak. Böylece oyun musterı kaybetmıcek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme