Şimdi Ara

Fire Patch ve PesBox.CoM Ortaklığı İle Dünya Çapında Spor Toto Süper Lig Yaması (PES 2012) +1.4.2 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harika bir yama hazırladık gerek dünya çapında, gerek Türkiye'de PesAnatolia Yamamız çıkana kadar Fire Patch STSL & Bank Asya 1. Lig yamamızla zaman geçirebilirsiniz.
  • Teşekkürler
  • Bugüne kadarki pes yamalarını hiç beğenmedim, ama bu güzele benziyor
  • Teşekkür ederiz, iyi oyunlar.
  • Sanırım iyi bir iş çıkardık, bize destek veren herkese teşekkürler. Site olarak yeniyiz, ama bu işlerin artık eskittikleriyiz. Daha çok güzel yapımlar ile karşınızda olacağız, Lütfen bizi takip edin ;)
  • kardes ellerinize sağlık çok güzel bi yama olmuş ama bunun dilini türkçe nasıl yapıcaz? yada yapılıyomu?
  • ya yamanın heyecanıyla oyunun dilinin oyun içinden ayarlandığını unutmuşum
  • Haha :) iyi oyunlar.
  • güzel bir yama gerçekten.. emeği geçenlere teşekkürler ;)
  • arkadaşlar pes 2012 den tam sıkılmıştımki bu yama sayesinde vazgeçemez oldum tüm yama ekibine teşekkürler ...
  • Bu yamanın içinde İngiltere, Almanya , İspanya 2.ligi de var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Bu yamanın içinde İngiltere, Almanya , İspanya 2.ligi de var mı?

İngiltere,İspanya alt ligleri var evet.. ancak bundesliga 2. ligi güncellemede olacak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin Zevkliler

quote:

İngiltere,İspanya alt ligleri var evet.. ancak bundesliga 2. ligi güncellemede olacak ;)

Bende pes.editin bir yaması mevcut ondada var yalnız; ama istediğim gibi değil. Mesela şöyle anlatayım. İngiltere 2.ligi oyunda gözükürken diğerleri yok. Almanya 2.ligini seçiyorum, bu sefer İngiltere 2.ligi olmuyor.
    Bu patchde hepsi mevcut bir aradamı.
  • quote:

quote:

quote:

Bende pes.editin bir yaması mevcut ondada var yalnız; ama istediğim gibi değil. Mesela şöyle anlatayım. İngiltere 2.ligi oyunda gözükürken diğerleri yok. Almanya 2.ligini seçiyorum, bu sefer İngiltere 2.ligi olmuyor.

Böyle bir imkana oyunun altyapısı izin vermiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Sarı

quote:

quote:

quote:

Böyle bir imkana oyunun altyapısı izin vermiyor...

tamam kardeşim saolasın.
    Ayrıca bu 2.ligdeki takımlarda değişiklik yapmak için program var mı?

• türkiye ligi olmadı nereden seçiliyor türkiye ligi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

türkiye ligi olmadı nereden seçiliyor türkiye ligi

oyunun kurulu olduğu dizinde patch ın exe si var ona tıklayıp türkiye ligini seçip switch diyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kaka- -- 17 Ocak 2012; 10:04:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Kaka-

quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

türkiye ligi olmadı nereden seçiliyor türkiye ligi

oyunun kurulu olduğu dizinde patch ın exe si var ona tıklayıp türkiye ligini seçip switch diyeceksin

teşekkürler.
  • Arkadaslar ben sıfır pes 2012 yükledim ve ilave içerik var dedi onuda yükledim ve versiyon 2.0 oldu..Üzerine bu kurulabilir mi?
  • torrent'e atabilirmisin arkadaşım. Sitelerden indirmeyi yasaklamışlar linklere bir bak istersen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.